moderater-bokslut
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort för Skånela mot Aranäs

Skånela spelade 26-26 mot Aranäs i Vikingahallen på söndagen: - Det är blandade känslor, konstaterade tränare Jimmy Karlsson efteråt.

centrum_artikel

Skånela tog emot Aranäs i Vikingahallen och det bjöds på en klang och jubelföreställning i första då Skånela ledde med 17-16. Skånela ledde största delen av halvleken men lyckades aldrig rycka åt sig mer än tvåmålsledning. Andra blev av förklarliga skäl mer återhållsam:
– Vi gick in för att inte släppa in fler mål i andra, de gör väl samma sak, de vann den med 10-9 eller vad det nu var, analyserade Jimmy Karlsson efteråt.

Aranäs ledde en ett tag i andra med fyra bollar, 19-23, men Skånela kom ikapp till 24-24 och hade 26-25 med 3.23 kvar att spela. Aranäs kvitterade kort därpå och sista tre minuterna blev mållösa. Även om Aranäs hade chans att avgöra då Skånela hade en man mindre och bollen i gästernas ägo. Som matchen slutade så var Jimmy Karlsson nöjd med poängen
– En poäng är bättre än noll. Vi har hög kapacitet i gruppen men går på för få spelare, då blir det lättare att läsa av oss. Det var svårt att vara hundraprocentig framåt och bra bakåt, summerade Karlsson

Målen
Ladan 9, Pewik 5, Wallin 4, Nielsen 2, Lindberg 2, Sjölin, Östling, Lennernäs, Näslund

sommarlov_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

swedol_outsider
nrh
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider