centrum_jul_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort för Skånela i derbyt

Skånela fick en mardrömsstart mot AIK men svarade för en stark upphämtning och var bara sekunder från seger.

defacto_jul_artikel

AIK ledde klart i första halvlek i Vikingahallen, ett tag med fem poäng men i paus med tre, 13.10. Skånela vaknade dock till liv i andra och gick ikapp efter 12 minuter, minuten senare var man förbi. Man ledde även inför slutminuterna med 26-24 men AIK fick sista ordet med två mål sista 1.05.

Skånelas tränare Jimmy Karlsson var dock mycket upprörd efteråt, detta på grund av att man drabbades av en utvisning och att domarna valde att lyfta armen kort efter att Skånela satt igång spelet då det återstod ca 30 sekunder. Det innebar att Skånela tvingades gå till avslut:
– Vi tar fem passningar innan det tar upp armen, det är avgörande och fel, de tar upp den av ingen anledning, sa Karlsson.

Karlsson konstaterar att man inte är med första kvarten men sista 45 gör man en bra match och han tycker att läget är under kontroll. Förvisso bränner man tre straffar och slarvar i en del avgörande lägen.

Veteranen Iris Ganibegivic menar att det var för mycket adrenalin i inledningen.
– Dt var för mycket fokus på fajter. Vi var inte på plats, gav gav inte sista procenten. sista 40-45 var vi på plats. Men domarna valde att vara i centrum i slutet, sa Ganiegovic som även gillade sin nya veteranroll i laget.

Målen
Pewik 7, Näslund 6, Ganibegovic 5, Sjölin 2, Östling 2, Lindberg 2, Ladan 2

julbord_helsida
happyhomes_2019

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
colorama_jul
tp_helsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

defacto_jul
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
nrh
greeknight_outsider
connys