defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort för Skånela i derbyt

Skånela fick en mardrömsstart mot AIK men svarade för en stark upphämtning och var bara sekunder från seger.

AIK ledde klart i första halvlek i Vikingahallen, ett tag med fem poäng men i paus med tre, 13.10. Skånela vaknade dock till liv i andra och gick ikapp efter 12 minuter, minuten senare var man förbi. Man ledde även inför slutminuterna med 26-24 men AIK fick sista ordet med två mål sista 1.05.

Skånelas tränare Jimmy Karlsson var dock mycket upprörd efteråt, detta på grund av att man drabbades av en utvisning och att domarna valde att lyfta armen kort efter att Skånela satt igång spelet då det återstod ca 30 sekunder. Det innebar att Skånela tvingades gå till avslut:
– Vi tar fem passningar innan det tar upp armen, det är avgörande och fel, de tar upp den av ingen anledning, sa Karlsson.

Karlsson konstaterar att man inte är med första kvarten men sista 45 gör man en bra match och han tycker att läget är under kontroll. Förvisso bränner man tre straffar och slarvar i en del avgörande lägen.

Veteranen Iris Ganibegivic menar att det var för mycket adrenalin i inledningen.
– Dt var för mycket fokus på fajter. Vi var inte på plats, gav gav inte sista procenten. sista 40-45 var vi på plats. Men domarna valde att vara i centrum i slutet, sa Ganiegovic som även gillade sin nya veteranroll i laget.

Målen
Pewik 7, Näslund 6, Ganibegovic 5, Sjölin 2, Östling 2, Lindberg 2, Ladan 2

colorama_jul
happyhomes_2019

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

defacto_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys