moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort för MIK mot jumbon

Märsta IK fick bara oavgjort mot jumbon Syrianska IF Kerburan när Division 3 omstartade i lördags.

centrum_artikel

Märsta IK var i behov av en seger mot jumbon Syrianska IK Kerburan men det blev bara en poäng efter att matchen slutat 0-0. När lagen under strecket spelat sina matcher på söndagen så kan MIK vara på nedflyttningsplats i värsta fall. I nästa match möter man tabelltvåan Österåker. En svår motståndare som jagar kvalplats.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
2020_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

sigtunahem_sokbostad
brobygget_helsida_valsta
helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
nrh