defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort för Märsta mot Norrtälje

Märsta IK tog en viktig poäng i bottenstriden hemma mot Norrtälje.

centrum_artikel

Matchen mellan MIK-BKV Norrtälje slutade 1-1. MIK tog ledningen efter en tilltrasslad situation genom Olivier Balekelayi. MIK var bäst i första och kunde ha gjort minst ett mål till men lyckades inte förvalta sina chanser. Även i andra hade man chanser, bland annat med skott i stolpe och ribba i mitten av halvleken. Istället var det BKV som kvitterade genom Shake Hussein med en kvart kvar att spela. MIK är alltjämt under nedflyttningsstrecket med fem matcher kvar att spela. Närmast väntar bortamatch mot Franke i Västerås.

studeravidare_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
sigtunahem_sokbostad
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out