sommar
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort för Märsta mot Norrtälje

Märsta IK tog en viktig poäng i bottenstriden hemma mot Norrtälje.

Matchen mellan MIK-BKV Norrtälje slutade 1-1. MIK tog ledningen efter en tilltrasslad situation genom Olivier Balekelayi. MIK var bäst i första och kunde ha gjort minst ett mål till men lyckades inte förvalta sina chanser. Även i andra hade man chanser, bland annat med skott i stolpe och ribba i mitten av halvleken. Istället var det BKV som kvitterade genom Shake Hussein med en kvart kvar att spela. MIK är alltjämt under nedflyttningsstrecket med fem matcher kvar att spela. Närmast väntar bortamatch mot Franke i Västerås.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
defacto_helsida
sommar_centrum
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
nrh