centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort för Märsta mot Norrtälje

Märsta IK tog en viktig poäng i bottenstriden hemma mot Norrtälje.

Matchen mellan MIK-BKV Norrtälje slutade 1-1. MIK tog ledningen efter en tilltrasslad situation genom Olivier Balekelayi. MIK var bäst i första och kunde ha gjort minst ett mål till men lyckades inte förvalta sina chanser. Även i andra hade man chanser, bland annat med skott i stolpe och ribba i mitten av halvleken. Istället var det BKV som kvitterade genom Shake Hussein med en kvart kvar att spela. MIK är alltjämt under nedflyttningsstrecket med fem matcher kvar att spela. Närmast väntar bortamatch mot Franke i Västerås.

teatergrillen_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

oppethus_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

happyhomes_50
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

oppethus_outsider
connys
teatergrillen_outsider
nrh