center_pan21

Oavgjort för FC Arlanda mot Stocksund

FC Arlanda fick med sig en poäng efter kvittering på övertid mot Stocksund.

centrum_artikel

Arlandas nya tränare Yehia Malla kunde ta första poängen med sitt lag efter att Mass Khan kvitterat i 93:e minuten. Arlandas forcering på slutet gav resultat. I målet satte man också in Lukas Hanusek sedan Milo Hanna inte kommit till start. Han tvingades dock utgå i 77:e minuten och Arlanda satte in sin fjärdemålvakt (!), detta sedan Jean-Marc Antersijn fortfarande är på landslagsuppdrag..

Det dröjde dryga halvtimmen innan gästande Stocksund skickade in en boll bakom Hanusek. Dock var det ett välplacerat skott som var otagbart. Men en poäng är bättre än ingen och nu är man på 13:e plats i tabellen med ett par lag strax över strecket inom räckhåll. Nästa match spelas på söndag mot Enskede, ett lag som nyligen slog Arlanda med 2-1 på Midårdsvallen.

connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

vaccin
helsida_var2021
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

bostad_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida
defacto_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vaccin-outsider
nrh
mp-outsider
connys
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider