event_panorama

Oavgjort för FC Arlanda mot Stocksund

FC Arlanda fick med sig en poäng efter kvittering på övertid mot Stocksund.

Arlandas nya tränare Yehia Malla kunde ta första poängen med sitt lag efter att Mass Khan kvitterat i 93:e minuten. Arlandas forcering på slutet gav resultat. I målet satte man också in Lukas Hanusek sedan Milo Hanna inte kommit till start. Han tvingades dock utgå i 77:e minuten och Arlanda satte in sin fjärdemålvakt (!), detta sedan Jean-Marc Antersijn fortfarande är på landslagsuppdrag..

Det dröjde dryga halvtimmen innan gästande Stocksund skickade in en boll bakom Hanusek. Dock var det ett välplacerat skott som var otagbart. Men en poäng är bättre än ingen och nu är man på 13:e plats i tabellen med ett par lag strax över strecket inom räckhåll. Nästa match spelas på söndag mot Enskede, ett lag som nyligen slog Arlanda med 2-1 på Midårdsvallen.

social_helsida
defacto_helsida
helsida_sfs
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

centrum_sommar2022_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
pantamera_out
outsider_social
nrh
centrum_sommar_outsider2022
connys
mp_outsider2022
sfs_out
event_outsider