center_pan21

Nytt stort nederlag för FC Arlanda

Arlanda åkte på ett nytt nederlag, efter en mållös förstahalvlek blev det hela 4-0 för hemmalaget Kvarnsveden efter paus.

Det ser alt märker ut för FC Arlanda i Division 2-fotbollen. På lördagen kom ett nytt stort nederlag. Man höll 0-0 i paus mot Kvarnsveden i Borlänge, men sista 35 minuterna rann det iväg. Kvarnsveden prisade in 1-0 i 56:e, 2-0 i 66:, 3-0 i 69:e och 4-0 i 84. Inte nog med storförlusten så fick man lagkaptenen Michael Aslan utvisad på övertid efter två gula kort. FC Arlanda är fortsatt jumbo i tabellen och möter Sandviken hemma i Märsta på lördag.

helsida_var2021
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

2020_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

eldsjal-helsida
andersojag
connys_helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

mp_host_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
nrh
bostad_outsider
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
connys