moderater_pan_sommar

Nytt stort nederlag för FC Arlanda

Arlanda åkte på ett nytt nederlag, efter en mållös förstahalvlek blev det hela 4-0 för hemmalaget Kvarnsveden efter paus.

Det ser alt märker ut för FC Arlanda i Division 2-fotbollen. På lördagen kom ett nytt stort nederlag. Man höll 0-0 i paus mot Kvarnsveden i Borlänge, men sista 35 minuterna rann det iväg. Kvarnsveden prisade in 1-0 i 56:e, 2-0 i 66:, 3-0 i 69:e och 4-0 i 84. Inte nog med storförlusten så fick man lagkaptenen Michael Aslan utvisad på övertid efter två gula kort. FC Arlanda är fortsatt jumbo i tabellen och möter Sandviken hemma i Märsta på lördag.

pantamera_avc_helsida
social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
connys_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
nrh
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
connys
pantamera_out
moderat_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
event_outsider
outsider_social