bovard_sh
Foto: Jamshid Jamshidi

Nytt signalsystem införs på E4:an-Ska underlätta vid olyckor

Med start 1:a april kommer ett nytt signalsystem att införas på E4:an.

banner_juni_artikel

E4:an kommer att införa ett nytt signalsystem som ska underlätta vid trafikolyckor eller nödsituationer. Signalsystemet kommer via E4:ans skärmar att visa vilket körfält man får köra i samt vilka som är stängda för trafik. Tanken är att få in en så kallad ”räddningsgata” vid behov. Trafikverket avser testa om det nya systemet fungerar på trafikanter. Att inte följa anvisningar kan innebära att man rapporteras av polisen för trafikbrott. Signalsystemet införs mellan Häggvik-Södertälje.

sbrf_helsida
ica_valsta_choklad
midsommar_valsta_helsida
banner_juni_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
oppning_helsida
fme_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

defacto_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

ridskola2019_outsider
nrh
fme_outsider
sbrf_outsider
oppning_outsider
defacto_outsider
colorama_april
sh_bovard_out
connys
midsommar_valsta_outsider
sh_oppet