fastpartner_sommar2

Nytt serieförslag för Märsta och Arlanda

Efter att Riala dragit sig ur har Svenska Fotbollförbundet gjort om serieförslaget för Division 3 Norra Svealand.

Märsta IK och FC Arlanda skulle enbart få uppländska och lag från Västmanland i sin serie, men Riala bestämde sig för att dra sig ur serien nyligen vilket har fått konsekvenser. Rialas plats går till Adolfsberg i Örebro, därmed blir det en del förflyttningar från Norra Svealand.

Sala hamnar i Södra Norrland och eftersom Riala försvunnit så kommer två stockholmslag in, sannolikt Kungsängen och Vallentuna. Franke, Syrianska Kerburan och Västerås IK kvarstår dock från Västmanland och från Uppland blir det derbyn mot Enköping, Heby, Håbo, Uppsala-Kurd och Vaksala. Serierna fastställs definitivt i början av december.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

vuxenutbildning2
steningeslottsommar

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sap_valet2018
sportfiskebanner2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

socialutmarkelse

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

objekt4
vuxentutbildning
val2018
outsider_defacto
forskontor
objekt3
outsider_moderat
sigtunavatten_standard
connys
objekt2
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
sap_outsider
yearlingsales
nfc_vinter