center_pan21
Jagga och Naili etablerar Better Meals i Sigtuna stadsängarFoto: Pressbild

Nytt restaurangkoncept till Sigtuna stadsängar

Krögaren Naili som driver La Forchette i Arlandastads golf kommer att etablera ett nytt koncept i Sigtuna stadsängar.

centrum_artikel

Naili och paret Peter och Jagga gör gemensam sak i Sigtuna stadsängar då de öppnar upp det nya konceptet Better Meals. Fokus är på nyttig mat med inspiration från det asiatiska köket.

2020 öppnar de upp sin lokal på Silvertorget som är 135 kvadratmeter.
-Vi kommer att jobba mycket med rätterna gällande näringsinnehåll och smakerna samt hur de kan kombineras säger Jagga i ett pressmeddelande.

Utöver restaurangen kommer det även att finnas en liten caféverksamhet där gästerna kan sitta ner och äta lunch eller ta en smoothie till sitt mellanmål.
-Visst vill vi äta nyttigt idag men inte på bekostnad av smaken. Just därför är jag säker på att Better Meal kommer att tilltala Sigtunas invånare säger Naili.

Sedan tidigare är det klart med en italiensk restaurang till Sigtuna stadsängar, även Lidl och WE kommer att etablera i stadsdelen. Sigtuna vårdcentral finns också på plats.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
oppethus_helsida
dack-helsida
mp_host_helsida
julmarknad_helsida
defacto_helsida
flygskola_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

2020_helsida
helsida_var2021

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

centrum_sommar_out
flygskolan_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
oppethus_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
connys
mp-outsider
julmarknad_outsider