defacto_pan2020
Jagga och Naili etablerar Better Meals i Sigtuna stadsängarFoto: Pressbild

Nytt restaurangkoncept till Sigtuna stadsängar

Krögaren Naili som driver La Forchette i Arlandastads golf kommer att etablera ett nytt koncept i Sigtuna stadsängar.

Naili och paret Peter och Jagga gör gemensam sak i Sigtuna stadsängar då de öppnar upp det nya konceptet Better Meals. Fokus är på nyttig mat med inspiration från det asiatiska köket.

2020 öppnar de upp sin lokal på Silvertorget som är 135 kvadratmeter.
-Vi kommer att jobba mycket med rätterna gällande näringsinnehåll och smakerna samt hur de kan kombineras säger Jagga i ett pressmeddelande.

Utöver restaurangen kommer det även att finnas en liten caféverksamhet där gästerna kan sitta ner och äta lunch eller ta en smoothie till sitt mellanmål.
-Visst vill vi äta nyttigt idag men inte på bekostnad av smaken. Just därför är jag säker på att Better Meal kommer att tilltala Sigtunas invånare säger Naili.

Sedan tidigare är det klart med en italiensk restaurang till Sigtuna stadsängar, även Lidl och WE kommer att etablera i stadsdelen. Sigtuna vårdcentral finns också på plats.

coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

ridskola2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

centrum_helsida2020
happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida
festspec_corona_helsida
2020_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider