defacto_pan2020
Jagga och Naili etablerar Better Meals i Sigtuna stadsängarFoto: Pressbild

Nytt restaurangkoncept till Sigtuna stadsängar

Krögaren Naili som driver La Forchette i Arlandastads golf kommer att etablera ett nytt koncept i Sigtuna stadsängar.

Naili och paret Peter och Jagga gör gemensam sak i Sigtuna stadsängar då de öppnar upp det nya konceptet Better Meals. Fokus är på nyttig mat med inspiration från det asiatiska köket.

2020 öppnar de upp sin lokal på Silvertorget som är 135 kvadratmeter.
-Vi kommer att jobba mycket med rätterna gällande näringsinnehåll och smakerna samt hur de kan kombineras säger Jagga i ett pressmeddelande.

Utöver restaurangen kommer det även att finnas en liten caféverksamhet där gästerna kan sitta ner och äta lunch eller ta en smoothie till sitt mellanmål.
-Visst vill vi äta nyttigt idag men inte på bekostnad av smaken. Just därför är jag säker på att Better Meal kommer att tilltala Sigtunas invånare säger Naili.

Sedan tidigare är det klart med en italiensk restaurang till Sigtuna stadsängar, även Lidl och WE kommer att etablera i stadsdelen. Sigtuna vårdcentral finns också på plats.

defacto_helsida
colorama_jul
happyhomes_2019
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys