centrum_host
Jagga och Naili etablerar Better Meals i Sigtuna stadsängarFoto: Pressbild

Nytt restaurangkoncept till Sigtuna stadsängar

Krögaren Naili som driver La Forchette i Arlandastads golf kommer att etablera ett nytt koncept i Sigtuna stadsängar.

centrum_farsdag_artikel

Naili och paret Peter och Jagga gör gemensam sak i Sigtuna stadsängar då de öppnar upp det nya konceptet Better Meals. Fokus är på nyttig mat med inspiration från det asiatiska köket.

2020 öppnar de upp sin lokal på Silvertorget som är 135 kvadratmeter.
-Vi kommer att jobba mycket med rätterna gällande näringsinnehåll och smakerna samt hur de kan kombineras säger Jagga i ett pressmeddelande.

Utöver restaurangen kommer det även att finnas en liten caféverksamhet där gästerna kan sitta ner och äta lunch eller ta en smoothie till sitt mellanmål.
-Visst vill vi äta nyttigt idag men inte på bekostnad av smaken. Just därför är jag säker på att Better Meal kommer att tilltala Sigtunas invånare säger Naili.

Sedan tidigare är det klart med en italiensk restaurang till Sigtuna stadsängar, även Lidl och WE kommer att etablera i stadsdelen. Sigtuna vårdcentral finns också på plats.

centrum_farsdag
happyhomes_2019

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

fme_oktober
greeknighthelsida
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

colorama_april2
greeknight_outsider
nrh
connys