defacto_pan2020

Nytt nederlag för Wings i kvalet

Wings åkte på nytt på en strafförlust i kvalet till Hockeyettan och ligger nu tre poäng från direktplatsen.

centrum_artikel

Wings tappade ledning både 2-0 och 3-1 borta mot Segeltorp. Hemmalaget kvitterade i mitten av tredje perioden och tog matchen till en mållös förlängning. I straffläggningen gjorde Segeltorp mål på sin första straff och Wings kostade på sig att missa sina tre, därmed fick Wings bara med sig en poäng för andra matchen i rad. Det återstår nu åtta matcher av kvalet och leder serien gör just Trångsund som kommer från tvåan.

Målen
2 A. Lööw, Jacobsson

sommarlov_helsida
stottasigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
valvet_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

happy_homes_mars
kcbygg_helsida
connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_helsida
marina_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studenten2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
valvet_outsider
ridskola_2020_outsider