sommar

Nytt nederlag för Wings i kvalet

Wings åkte på nytt på en strafförlust i kvalet till Hockeyettan och ligger nu tre poäng från direktplatsen.

marstakalaset_artikel

Wings tappade ledning både 2-0 och 3-1 borta mot Segeltorp. Hemmalaget kvitterade i mitten av tredje perioden och tog matchen till en mållös förlängning. I straffläggningen gjorde Segeltorp mål på sin första straff och Wings kostade på sig att missa sina tre, därmed fick Wings bara med sig en poäng för andra matchen i rad. Det återstår nu åtta matcher av kvalet och leder serien gör just Trångsund som kommer från tvåan.

Målen
2 A. Lööw, Jacobsson

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

ica_valsta_choklad
sommar
sigtunavatten_standard
miljopris_helsida
sommar_centrum

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
colorama_april2

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_outsider
nrh
miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
connys
sportfiske_sommar