arlandagk_panorama

Nytt nederlag för Wings i kvalet

Wings åkte på nytt på en strafförlust i kvalet till Hockeyettan och ligger nu tre poäng från direktplatsen.

banner_juni_artikel

Wings tappade ledning både 2-0 och 3-1 borta mot Segeltorp. Hemmalaget kvitterade i mitten av tredje perioden och tog matchen till en mållös förlängning. I straffläggningen gjorde Segeltorp mål på sin första straff och Wings kostade på sig att missa sina tre, därmed fick Wings bara med sig en poäng för andra matchen i rad. Det återstår nu åtta matcher av kvalet och leder serien gör just Trångsund som kommer från tvåan.

Målen
2 A. Lööw, Jacobsson

banner_juni_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2
sbrf_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar
happyhomes_2019
fme_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sigtunavatten_standard
sbrf_outsider
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
fme_outsider
connys
colorama_april