moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild/Wings

Nytt nederlag för Wings

Wings har halkat ner på tredjeplats i tabellen efter ny förlust på söndagen.

Vallentuna vann med klara 5-1 på söndagen mot Wings efter ledning 4-0 efter två perioder. Vallentuna hade även 5-0 i mitten av tredje och det var först med 1.18 kvar att spela som Wings fick in ett tröstmål, dessutom med en man mindre genom Christian Blomqvist.

Wings är nu nere på tredje plats och riskerar att missa play off-plats. Den negativa trenden behöver vändas, närmast väntar Enköping i streckmatch, seger för ESK och man byter plats med Wings.

connys_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
2020_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
nrh