panorama_centrum
ADAAM med Dani MFoto: Pressbild

Nytt material med ADAAM

Valstaartisten ADAAM släpper nytt material i januari och en av hans nya låtar är redan en av landets mest spelade.

ADAAM som under höst och vintern toppat Spotify tillsammans med VC Barre släpper nytt material. För drygt en vecka sedan släppte valstartisten nytt material, ”ABTI” med göteborgsartisten Aden. Låten har adderats på spellistan Din gata och är uppe på topp 10 på Spotify, den har redan spelats en miljon gånger. 21:a januari kommer ännu en singel, Birthday. Låten kommer finnas på albumet Myror i brallan där Dani M medverkar. Albumet producerades av Masse Salazar, redlineikon.
– Birthday handlar om en tjej och har en somrig känsla som förstärkas av Dani M över ett afrobeat. Videon som vi spelade in i Spanien kommer ha lite amerikansk aura, säger ADAAM

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

defacto_helsida
logistik_sigtuna_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

retro_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

ADAAM gör låt med LOAM

Nöjesnyheter Märstaartisten ADAAM gör en låt tillsammans med Loan, "Fakka ur": - LOAM och jag sågs i studion och så gjorde vi en fest-låt som handlar om att vara på topp och saker som kan komma med det! Låten blev en BÄNGER och vi hoppas alla fans gillar den lika mycket som vi, säger ADAAM.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
logistik_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
retro_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
outsider
nrh