bostadsformedling
William Karlsson intervjuas efter matchen av amerikansk media. Foto: Skärmdump/Columbus Blue Jackets

Nytt mål av Karlsson i natt

Dagen efter attacken i Ohio spelade Blue Jackets match och William Karlsson inledde målskyttet mot topplaget Tampa bay: - Det var viktigt med första målet och vi hade en bra förstaperiod, sa William till Columbus hemsida.

centrum_artikel

Wingsfostrade William Karlsson har etablerat sig i Columbus Blue Jackets och är en bidragande orsak till att man nu är ett topplag i NHL. I natt kom fjärde målet och nionde poängen när man utklassade Tampa Bay med 5-1:
– Det kändes som att vi var i deras zon hela första perioden, sa William efter matchen.

Nu när Matt Calvert är skadad har William fått spela med veteranen Scott Hartnell. Tredjeman i kedjan är Josh Andersson och alla tre blev målskyttar i matchen:
– Han (Hartnell) är erfaren, kanske inte snabbats men han är duktig nere i hörnen. Uppenbarligen hjälper han mycket, bara med hans närvaro. Det är bra att spela med honom.

I den mycket tajta tabellen har Columbus 28 poäng och innehar den första så kallade wild card-platsen som ger slutspelsplats. Förvandlingen jämfört med den gångna säsongen är total då Blue Jackets slogs i botten hela året. William har spelat i samtliga lagets matcher.

 

centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

sommar_sigtuna2020
speedy_helsida
marina_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_helsida_valsta

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

landsbygd_sigtuna_helsida
2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
nrh
swedol_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider