sap_pan
William Karlsson intervjuas efter matchen av amerikansk media. Foto: Skärmdump/Columbus Blue Jackets

Nytt mål av Karlsson i natt

Dagen efter attacken i Ohio spelade Blue Jackets match och William Karlsson inledde målskyttet mot topplaget Tampa bay: - Det var viktigt med första målet och vi hade en bra förstaperiod, sa William till Columbus hemsida.

Wingsfostrade William Karlsson har etablerat sig i Columbus Blue Jackets och är en bidragande orsak till att man nu är ett topplag i NHL. I natt kom fjärde målet och nionde poängen när man utklassade Tampa Bay med 5-1:
– Det kändes som att vi var i deras zon hela första perioden, sa William efter matchen.

Nu när Matt Calvert är skadad har William fått spela med veteranen Scott Hartnell. Tredjeman i kedjan är Josh Andersson och alla tre blev målskyttar i matchen:
– Han (Hartnell) är erfaren, kanske inte snabbats men han är duktig nere i hörnen. Uppenbarligen hjälper han mycket, bara med hans närvaro. Det är bra att spela med honom.

I den mycket tajta tabellen har Columbus 28 poäng och innehar den första så kallade wild card-platsen som ger slutspelsplats. Förvandlingen jämfört med den gångna säsongen är total då Blue Jackets slogs i botten hela året. William har spelat i samtliga lagets matcher.

 

centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
social_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ewas_outsider
outsider_social
sfs_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
event_outsider
swedol_outsider
connys
moderat_outsider
nrh