moderater_pan_sommar
William Karlsson intervjuas efter matchen av amerikansk media. Foto: Skärmdump/Columbus Blue Jackets

Nytt mål av Karlsson i natt

Dagen efter attacken i Ohio spelade Blue Jackets match och William Karlsson inledde målskyttet mot topplaget Tampa bay: - Det var viktigt med första målet och vi hade en bra förstaperiod, sa William till Columbus hemsida.

centrum_artikel

Wingsfostrade William Karlsson har etablerat sig i Columbus Blue Jackets och är en bidragande orsak till att man nu är ett topplag i NHL. I natt kom fjärde målet och nionde poängen när man utklassade Tampa Bay med 5-1:
– Det kändes som att vi var i deras zon hela första perioden, sa William efter matchen.

Nu när Matt Calvert är skadad har William fått spela med veteranen Scott Hartnell. Tredjeman i kedjan är Josh Andersson och alla tre blev målskyttar i matchen:
– Han (Hartnell) är erfaren, kanske inte snabbats men han är duktig nere i hörnen. Uppenbarligen hjälper han mycket, bara med hans närvaro. Det är bra att spela med honom.

I den mycket tajta tabellen har Columbus 28 poäng och innehar den första så kallade wild card-platsen som ger slutspelsplats. Förvandlingen jämfört med den gångna säsongen är total då Blue Jackets slogs i botten hela året. William har spelat i samtliga lagets matcher.

 

connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
defacto_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

vaccin
helsida_var2021
mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

happyhomes_sommar2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
bostad_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
connys
vaccin-outsider
swedol_outsider