defacto_pan2020

Läsarrekord även för maj

märsta.nu satte ett nytt besöksrekord för maj den gångna månaden: - Fram för allt var det händelserna i centrala Märsta som kommuninvånarna ville läsa om, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

centrum_artikel

Den inslagna banan på renodlad hyperlokaljournalistik fortsätter att skörda framgångar i Sigtuna kommun. Den gångna månaden var det 61 000 användare på sidan som genererade 227 000 besök vilket var en ökning med 17 respektive 4,6 procent.
– Vi fortsätter att hitta nya läsare varje månad och det är fantastiskt kul att ta del av besökssiffrorna varje morgon, säger Daniel Iskander, chefredaktör för märsta.nu

märsta.nu är inne på sitt åttonde verksamhetsår. Via statistikdatabasen framgår det att under hela maj 2008 var det knappt 4000 unika besökare, vilket är ungefär som en normaldag för märsta.nu idag. En mer relevant jämförelse är maj i 2014 och då är vi idag 51 procent fler läsare. Fyra av fem månader i år har genererat i månadsrekord. Bara januari 2015 står sig än så länge.
– Vi är ett mycket engagerat team som arbetar med märsta.nu och vårt breda nätverk ute i samhället leder oss hela tiden till artiklar som kommuninvånarna vill läsa, konstaterar Daniel Iskander.

speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
vardcentral_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

centrum_helsida2020

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider