moderat_jul_nyar
Foto: Genrebild/Swedavia

Nytt lågprisbolag till Arlanda

Lågprisbolaget Air Europa startar upp en direktlinje mellan Arlanda-Madrid med start i sommar.

Tre gånger i veckan kommer Air Europa trafikera Arlanda-Madrid inkluderat en vändning med en Airbus A330. Starten sker i mitten av juni. Det har skett en ökning av passagerare mellan Stockholm-Madrid med 80 procent de senaste tre åren och den nya linjen möter den ökade efterfrågan. Air Europa har ingen rutt på Arlanda sedan tidigare. Via Madrid kan resenärer även ta sig vidare till Air Europas destinationer i Sydamerika.

defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_50
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider