defacto_pan
Foto: Genrebild/Swedavia

Nytt lågprisbolag till Arlanda

Lågprisbolaget Air Europa startar upp en direktlinje mellan Arlanda-Madrid med start i sommar.

Tre gånger i veckan kommer Air Europa trafikera Arlanda-Madrid inkluderat en vändning med en Airbus A330. Starten sker i mitten av juni. Det har skett en ökning av passagerare mellan Stockholm-Madrid med 80 procent de senaste tre åren och den nya linjen möter den ökade efterfrågan. Air Europa har ingen rutt på Arlanda sedan tidigare. Via Madrid kan resenärer även ta sig vidare till Air Europas destinationer i Sydamerika.

sommar
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

colorama_april2
ica_valsta_choklad

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

arlanda_golf_juli

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

defacto_helsida
sommar_centrum
bonava_juli_hel
bonava_juli_outsider
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
connys
sportfiske_sommar
nrh