defacto_pan
Foto: Genrebild/Swedavia

Nytt lågprisbolag till Arlanda

Lågprisbolaget Air Europa startar upp en direktlinje mellan Arlanda-Madrid med start i sommar.

Tre gånger i veckan kommer Air Europa trafikera Arlanda-Madrid inkluderat en vändning med en Airbus A330. Starten sker i mitten av juni. Det har skett en ökning av passagerare mellan Stockholm-Madrid med 80 procent de senaste tre åren och den nya linjen möter den ökade efterfrågan. Air Europa har ingen rutt på Arlanda sedan tidigare. Via Madrid kan resenärer även ta sig vidare till Air Europas destinationer i Sydamerika.

colorama_april2

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

happyhomes_2019

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

varfest_helsida

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

oppning_helsida
bonava_maj_helsida
ica_valsta_choklad
v_eu_helsida
moderaternamaj
mp_eu

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

bonava_maj_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out
sh_oppet
colorama_april
nrh
oppning_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
connys
fme_outsider
v_eu
mp_eu_outsider