bostadsformedling
Peter och Martin driver MPM Bilverkstad som flyttat från Måby till ArlandastadFoto: Daniel Iskandar

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

centrum_artikel

Redan från tidig tonårsålder började Martin och Peter intressera sig för motorer, det meckade med mopeder och studerade sedan olika fordonsprogram för att ta examen till mekaniker. I sex år har de drivit MPM Bilverkstad på Måby, i dagarna har de flyttat in i nya fräscha lokaler på Voltgatan.

Flytten tror de båda blir ett lyft. De har fått lokalen anpassad efter sina behov i två våningar. Fram för allt är det nytt och fräscht samt gör det lättare att arbeta och trivas:
– På Måby var lokalen redan uppbyggd som den var då vi kom in i en befintlig yta, här har vi fått vara med i planeringen från start, säger Martin till märsta.nu

I tider då märkesverkstäder tar allt större plats har MPM lyckats både överleva och växa. Framgångsfaktorn är deras bredd:
– Vi har allt utom plåt, fram för allt reparerar och renoverar vi fordon, vi kan även svetsa utöver service och däckhantering av olika slag, säger Peter.

De ser optimistiskt på framtiden då Voltgatan växer, snart kommer Bilprovningen till gatan och det är också lättare för både gamla och nya kunder att hitta till dem då det är ett ökat flöde av fordon som rör sig i Arlandastad.
– Vi har redan nu mycket att göra men är det akuta saker som kunder behöver hjälp med så ställer vi upp och löser det, säger de båda.

brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
helsida_sommarlov
connys_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
sigtunahem_sokbostad
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
nrh
outsider_sommarlov
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out