defacto_pan
Elias Melki, grundare och ägare av Effekt Svenska AB, med VD Mikael Wallner.Foto: Pressbild

Nytt köp av Effekt-Bildar större klottersaneringsföretag

Märstabaserade Effekt Svenska AB gör ett nytt stort förvärv i klottersaneringsföregatet Aremo Sanering AB: - Vi ser verkligen fram emot att få sätta igång vårt gemensamma arbete med att skapa branschens bästa saneringsföretag säger VD Mikael Wallner.

rosta_sigtuna2

För bara några veckor sedan offentliggjorde märstabaserade Effekt Svenska AB förvärvet av Global fastighetsservice AB. Under onsdagen meddelade Effekt Svenska AB att man även förvärvar klottersaneringsföretaget Aremo Sanering AB. I och med förvärvet bildas ett av landets största företag inom klottersanering med en budgeterad omsättning på ca 40 miljoner kronor och 30 anställda under 2019.

Har 600 kunder
Aremo har varit verksam inom saneringsbranschen sedan 1988, det är ett heltäckande tjänsteutbud med rikstäckande resurser. Man har 600 kunder, bland annat Peab, NCC och Uppsala kommun.
– Detta är industriellt en helt riktigt affär, då det finns stora synergier i kundleveranser, marknadsbearbetning, kompetens och kostnadsstrukturer säger Mikael Wallner, VD Effekt Svenska AB.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

eu_sap

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

varfest_helsida

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

nationaldag_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

v_eu_helsida
moderaternamaj
oppning_helsida
rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

defacto_outsider
fme_outsider
oppning_outsider
sh_bovard_out
nationaldag_out
rosta_sigtuna
colorama_april
ridskola2019_outsider
connys
v_eu
bonava_maj_outsider
sap_outsider_eu
sh_oppet
nrh
moderaterna_maj_outsider
mp_eu_outsider