julbanner
Elias Melki, grundare och ägare av Effekt Svenska AB, med VD Mikael Wallner.Foto: Pressbild

Nytt köp av Effekt-Bildar större klottersaneringsföretag

Märstabaserade Effekt Svenska AB gör ett nytt stort förvärv i klottersaneringsföregatet Aremo Sanering AB: - Vi ser verkligen fram emot att få sätta igång vårt gemensamma arbete med att skapa branschens bästa saneringsföretag säger VD Mikael Wallner.

För bara några veckor sedan offentliggjorde märstabaserade Effekt Svenska AB förvärvet av Global fastighetsservice AB. Under onsdagen meddelade Effekt Svenska AB att man även förvärvar klottersaneringsföretaget Aremo Sanering AB. I och med förvärvet bildas ett av landets största företag inom klottersanering med en budgeterad omsättning på ca 40 miljoner kronor och 30 anställda under 2019.

Har 600 kunder
Aremo har varit verksam inom saneringsbranschen sedan 1988, det är ett heltäckande tjänsteutbud med rikstäckande resurser. Man har 600 kunder, bland annat Peab, NCC och Uppsala kommun.
– Detta är industriellt en helt riktigt affär, då det finns stora synergier i kundleveranser, marknadsbearbetning, kompetens och kostnadsstrukturer säger Mikael Wallner, VD Effekt Svenska AB.

fme_jul

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

icavalsta_julbanner

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

Andie pratade trafiksäkerhet med skolbarnen

Näringsliv Lokale entreprenören Andie Lahdo besökte Tingvallaskolan för att prata om trafiksäkerhet: - Det känns väldigt bra att kunna ge något för Sigtuna kommuns barn, vi ser fram emot att fortsätta lära ut trafiksäkerhet, säger Lahdo i ett pressmeddelande.

sportfiskebanner2
EXTRA

Sigtunabon tar över klassiska partystället

Näringsliv Sigtunabon Sten Carlgren som är ägare av Mister French-gruppen tar även klassiska Wisby Strand Kongress och Kallis Jallbadhuset på Gotland: - För oss är det viktigt att verksamheten åtnjuter ett högt förtroende på Gotland, och att den fortsätter utgöra draghjälp åt det lokala näringslivet och turistnäringen, säger Sten Carlgren i ett pressmeddelande

happy_homes_juli

Märsta Förenade förstärker säljkåren

Näringsliv Märsta Förenade som på bara fem år mer än fördubblat sin omsättning förstärker säljkåren med tre personer: - Det kräver att vi även utökar styrkan av kompetenta projektledare som har kundkontakten. säger Staffan Haglund Försäljningschef Bygg och anläggning, i ett pressmeddelande.

sigtuna_funkis

Rosersbergs slott Svanenmärks

Näringsliv Rosersbergs slottshotell Svanenmärks: - Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra gäster en ytterligare kvalitetsmärkning genom att nu också vara Svanmärkta, säger hotelldirektör Joakim Landén.

lager_bilnet

Elbilar får förtur på Arlanda

Näringsliv Swedavia går med i initiativet Nollzon vilket innebär att elbilar får förtur på bland annat Arlanda: - Swedavia har under många år konsekvent och tillsammans med partners arbetat med att minska koldioxidutsläppen från marktransporter, säger Lena Wennberg, miljöchef på Swedavia, i ett pressmeddelande.

julbanner2
defacto_host2018

De vinner Ekomatutmaningen

Näringsliv Hotell Kristina och Stora Coop i Märsta vinner Ekoutmaningen 2018 för att ha det bästa ekologiska utbudet bland kommunens restauranger och butiker: - Jag är imponerad av den ambition företagen uppvisat och de konkreta förbättringar vi sett de senaste åren, säger Mathias Forsberg, Näringslivschef på Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

objekt3
connys
colorama_vinter
komvuxq3_4
vanster_jul
objekt4
objekt2
sigtunavatten_standard
outsider
nrh_lania
funkis_2