defacto_pan
Elias Melki, grundare och ägare av Effekt Svenska AB, med VD Mikael Wallner.Foto: Pressbild

Nytt köp av Effekt-Bildar större klottersaneringsföretag

Märstabaserade Effekt Svenska AB gör ett nytt stort förvärv i klottersaneringsföregatet Aremo Sanering AB: - Vi ser verkligen fram emot att få sätta igång vårt gemensamma arbete med att skapa branschens bästa saneringsföretag säger VD Mikael Wallner.

För bara några veckor sedan offentliggjorde märstabaserade Effekt Svenska AB förvärvet av Global fastighetsservice AB. Under onsdagen meddelade Effekt Svenska AB att man även förvärvar klottersaneringsföretaget Aremo Sanering AB. I och med förvärvet bildas ett av landets största företag inom klottersanering med en budgeterad omsättning på ca 40 miljoner kronor och 30 anställda under 2019.

Har 600 kunder
Aremo har varit verksam inom saneringsbranschen sedan 1988, det är ett heltäckande tjänsteutbud med rikstäckande resurser. Man har 600 kunder, bland annat Peab, NCC och Uppsala kommun.
– Detta är industriellt en helt riktigt affär, då det finns stora synergier i kundleveranser, marknadsbearbetning, kompetens och kostnadsstrukturer säger Mikael Wallner, VD Effekt Svenska AB.

happyhomes_2019

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

connys
sigtunavatten_standard
banner_trerosor

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

defacto_helsida

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sportlov2019
korpen_jan-feb
ridskola_2019_helsida
sangensemble

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh