moderaterna_riksdag
Foto: Daniel Iskander/Genrebild

Nytt initiativ i Sigtuna

Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

centrum_artikel

Det nya initiativet som heter Sigtuna Hjälper Sigtuna startar upp i veckan. Medverkar gör ICA Supermarket, Svenska kyrkan i Sigtuna och Frivilliga Sigtunabor. De kommer att hjälpas åt och handla varor och köra ut till personer i riskgruppen att drabbas av coronaviruset.

Utkörningarna sker på tisdagar och torsdagar till att börja med och det kommer inte att tas ut några avgifter för utkörningen. Gruppen uppmanar de som behöver hjälp att höra av sig eller om någon vill engagera sig till sigtunahjalpersigtuna(@)gmail.com

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

connys_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
handbollsskola
defacto_helsida
mod_helsida
2020_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys