centrum_panorama2020
Bröderna Marko och Ivan SosicFoto: Insändarbild

Nytt hyrbilskoncept etableras i Arlandastad

Bröderna Marko och Ivan Sosic startade upp Wrent-a-wrek i juni och har haft en intensiv sommar.

centrum_artikel

Rent-a-wreck är ett amerikanskt koncept där man ska kunna hyra bilar till ett fördelaktigt pris. Det startade upp i USA för 40 år sedan och i Norge har det funnits sedan 25 år tillbaka. Det är den enda kedjan av begagnade hyrbilar, berättar ägaren Marko Sosic. Trots att det är begagnade bilar som hyrs ut så går det inte ut över säkerhet och service, poängterar Marko Sosic.
– En hyrbil genomgår de obligatoriska fordonstesterna och utsätts för regelbundna säkerhetskontroller innan de ges förnyat klartecken att användas, berättar Marko för märsta.nu

defacto_helsida
studenten2020_helsida
sommarlov_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

stottasigtuna_helsida
happy_homes_mars
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

speedy_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
nrh
valvet_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
stottasigtuna_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider