centrum_host
Bröderna Marko och Ivan SosicFoto: Insändarbild

Nytt hyrbilskoncept etableras i Arlandastad

Bröderna Marko och Ivan Sosic startade upp Wrent-a-wrek i juni och har haft en intensiv sommar.

Rent-a-wreck är ett amerikanskt koncept där man ska kunna hyra bilar till ett fördelaktigt pris. Det startade upp i USA för 40 år sedan och i Norge har det funnits sedan 25 år tillbaka. Det är den enda kedjan av begagnade hyrbilar, berättar ägaren Marko Sosic. Trots att det är begagnade bilar som hyrs ut så går det inte ut över säkerhet och service, poängterar Marko Sosic.
– En hyrbil genomgår de obligatoriska fordonstesterna och utsätts för regelbundna säkerhetskontroller innan de ges förnyat klartecken att användas, berättar Marko för märsta.nu

fme_oktober
centrum_host_helsida
greeknighthelsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

ABS Wheels utses till Gasellföretag igen

Näringsliv ABS Wheels har utsätts till Gasellföretag för tredje året i rad: - Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt, säger VD och ägare Andie Lahdo.

defacto_helsida

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

ica_oktober
happyhomes_2019

Svensk Fastighetsförmedling nyanställer

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna kommun har rekryterat sigtunabon Jenny Arnefjord till sitt kontor: - Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra, säger Jenny till märsta.nu

dackskiftarna_helsida
sigtunavatten_standard
connys
greeknight_outsider
nrh
defacto_outsider
colorama_april2