moderater_pan_sommar
Bröderna Marko och Ivan SosicFoto: Insändarbild

Nytt hyrbilskoncept etableras i Arlandastad

Bröderna Marko och Ivan Sosic startade upp Wrent-a-wrek i juni och har haft en intensiv sommar.

centrum_artikel

Rent-a-wreck är ett amerikanskt koncept där man ska kunna hyra bilar till ett fördelaktigt pris. Det startade upp i USA för 40 år sedan och i Norge har det funnits sedan 25 år tillbaka. Det är den enda kedjan av begagnade hyrbilar, berättar ägaren Marko Sosic. Trots att det är begagnade bilar som hyrs ut så går det inte ut över säkerhet och service, poängterar Marko Sosic.
– En hyrbil genomgår de obligatoriska fordonstesterna och utsätts för regelbundna säkerhetskontroller innan de ges förnyat klartecken att användas, berättar Marko för märsta.nu

2020_helsida

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

dack-helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

helsida_var2021
bostad_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
vaccin

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

mp_host_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vaccin-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
dack-outsider
connys