moderaterna_panorama
Bröderna Marko och Ivan SosicFoto: Insändarbild

Nytt hyrbilskoncept etableras i Arlandastad

Bröderna Marko och Ivan Sosic startade upp Wrent-a-wrek i juni och har haft en intensiv sommar.

Rent-a-wreck är ett amerikanskt koncept där man ska kunna hyra bilar till ett fördelaktigt pris. Det startade upp i USA för 40 år sedan och i Norge har det funnits sedan 25 år tillbaka. Det är den enda kedjan av begagnade hyrbilar, berättar ägaren Marko Sosic. Trots att det är begagnade bilar som hyrs ut så går det inte ut över säkerhet och service, poängterar Marko Sosic.
– En hyrbil genomgår de obligatoriska fordonstesterna och utsätts för regelbundna säkerhetskontroller innan de ges förnyat klartecken att användas, berättar Marko för märsta.nu

marinan_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
swedol_outsider
connys
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
marina_outsider
nrh
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider