defacto_pan
Bröderna Marko och Ivan SosicFoto: Insändarbild

Nytt hyrbilskoncept etableras i Arlandastad

Bröderna Marko och Ivan Sosic startade upp Wrent-a-wrek i juni och har haft en intensiv sommar.

marstakalaset_artikel

Rent-a-wreck är ett amerikanskt koncept där man ska kunna hyra bilar till ett fördelaktigt pris. Det startade upp i USA för 40 år sedan och i Norge har det funnits sedan 25 år tillbaka. Det är den enda kedjan av begagnade hyrbilar, berättar ägaren Marko Sosic. Trots att det är begagnade bilar som hyrs ut så går det inte ut över säkerhet och service, poängterar Marko Sosic.
– En hyrbil genomgår de obligatoriska fordonstesterna och utsätts för regelbundna säkerhetskontroller innan de ges förnyat klartecken att användas, berättar Marko för märsta.nu

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sommar
arlanda_golf_juli
marstakalas_helsida
kontor_thaifong

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

colorama_april2
sigtunavatten_standard

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

happyhomes_2019

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider