julhandel
Så här de ut på Swedavias nya huvudkontor vid terminalerna. Foto: Pressbild: Wilhelm & Linus-baraBild.se

Nytt huvudkontor för Swedavia på Arlanda

Swedavia har flyttat in i sitt nya huvudkontor intill terminalerna, 530 anställda har installerat sig i de nya lokalerna.

marstac_aug

Det nya huvudkontoret ligger intill terminalerna och ska vara ett modernare arbetssätt i ett aktivitetsbaserat kontor där verksamhet från nio olika platser samlats. Miljön ska skapa kreativitet, nätverkande och vara variationsrik.
– Vi ser det inte som ett flyttprojekt. För oss är aktivitetsbaserat ett nytt arbetssätt. På fler öppna ytor
möts vi på ett naturligt vis och utvecklas tillsammans, kommenterar Swedavias förädlingsledare inom HR Malin Nybladh i ett pressmeddelande.

Finns plats för alla
De personliga skrivborden är borta och ny är det gemensamma ytor och arbetsplatser. Beläggningen bland de anställda är 45 procent, därför vore det inte miljö- och kostnadseffektivt att inreda för 100 procent. Men ingen behöver vara orolig för att inte få plats enligt Jessica Einebrant, varumärkes- och designansvarig på Swedavia. Det finns 1000 platser men inte i traditionell utformning utan i varierad arbetsmiljö. Det finns många mötesrum och ytor för samverkan.

banner_december

easyJet storsatsar på Arlanda

Näringsliv Från och med i mars kommer easyJet att flyga hela 14 gånger i veckan mellan Arlanda-Berlin: - Det är mycket glädjande att easyJet fortsätter att satsa på Arlanda, säger Swedavias flygmarknadsdirektör Elizabeth Axtelius i ett pressmeddelande.

farbrorbla_host2017
forsmaleri
forskontor

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

defacto_panorama_boka_mote

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

blackfriday
frisyr2018
julgranshamtning
Norra Redovisningshuset
cricketklubben
standard
borg
lions_standard
dogranch
vidargatan7
lindvagen27
colorama_jan
connys
agy2
nfc_vinter
jul2018
yrkesutbildningen
Festspecialisten – Standard
solrosvagen28
jul2018