defacto_pan2020
Mona Wågberg, VD för RekryteringsgruppenFoto: LarssonBjäreklint/Emittent

Nytt företag inom rekrytering etableras

Veddestagruppen som omsätter nästan en kvarts miljard etablerar Rekryteringsstyrkan i Sigtuna kommun.

Mona Wågberg anlitas som VD för Rekryteringsstyrkan. Det är Veddestagruppen som äger Rekryteringsstyrkan. Företaget kommer att arbeta brett med olika roller och uppdrag, de har särskild kompetens på kommersiella roller inom logistik, transport och retail.
– Vi tror på vikten av att sätta kandidaten i fokus för att få hållbara rekryteringar. Idag kräver företagen som söker ny kompetens att vi arbetar med insikt i tidens nya behov av kandidater med rätt profil och personligheter. Vi möter de behoven, säger Mona Wågberg.

Växlar upp satsningen
Rekryteringsstyrkan är en auktoriserad aktör inom bemanning och rekrytering. Grundarna anser att det finns förutsättningar för den typ av verksamhet i Arlandaområdet:
– Det är jätteroligt att Rekryteringsstyrkan startar upp verksamheten. Som representant för ägarna i Veddestagruppen och Bemanningsstyrkan, är det med glädje vi nu erbjuder auktoriserad rekrytering och interim i eget bolag för att ytterligare växla upp vår satsning i regionen, säger Tony Barosen, vd för Bemanningsstyrkan och en av delägarna i Veddestagruppen.

coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

speedy_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

2020_helsida
defacto_helsida
festspec_corona_helsida
salong_elisabeth_helsida
happy_homes_mars
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider