centrum_panorama2020
Mona Wågberg, VD för RekryteringsgruppenFoto: LarssonBjäreklint/Emittent

Nytt företag inom rekrytering etableras

Veddestagruppen som omsätter nästan en kvarts miljard etablerar Rekryteringsstyrkan i Sigtuna kommun.

centrum_artikel

Mona Wågberg anlitas som VD för Rekryteringsstyrkan. Det är Veddestagruppen som äger Rekryteringsstyrkan. Företaget kommer att arbeta brett med olika roller och uppdrag, de har särskild kompetens på kommersiella roller inom logistik, transport och retail.
– Vi tror på vikten av att sätta kandidaten i fokus för att få hållbara rekryteringar. Idag kräver företagen som söker ny kompetens att vi arbetar med insikt i tidens nya behov av kandidater med rätt profil och personligheter. Vi möter de behoven, säger Mona Wågberg.

Växlar upp satsningen
Rekryteringsstyrkan är en auktoriserad aktör inom bemanning och rekrytering. Grundarna anser att det finns förutsättningar för den typ av verksamhet i Arlandaområdet:
– Det är jätteroligt att Rekryteringsstyrkan startar upp verksamheten. Som representant för ägarna i Veddestagruppen och Bemanningsstyrkan, är det med glädje vi nu erbjuder auktoriserad rekrytering och interim i eget bolag för att ytterligare växla upp vår satsning i regionen, säger Tony Barosen, vd för Bemanningsstyrkan och en av delägarna i Veddestagruppen.

happyhomes_2019
sportlov_sigtuna

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

2020_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

teatergrillen_helsida
speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020