fastbyran_bostad
Så här blir det nya bostadsområdet i centrala MärstaFoto: Illustration/Titania

Nytt bostadsområde i centrala Märsta

Titania har vunnit markanvisning om att bygga 91 bostadsrätter i ett område i centrala Märsta: -  Vi är väldigt glada över att vinna vår första markanvisning i Sigtuna kommun då vi ser stor potential för att skapa attraktiva och kvalitativa bostäder i centrala Märsta, säger Nikan Ghahremani, vice VD Titania.

Ett bostadsområde i centrala Märsta ska byggas med 91 bostadsrätter, Titania har vunnit markanvisningen. Området ligger i närheten av Sätunaparken och Skolgatan. Området har hämtat inspiration från dels Centralskolans äldsta byggnad och dels de närliggande bostadshusen samt naturen.
– Vi ser fram emot att byggstarta projektet då det inte byggts mycket i centrala Märsta sedan 1950-talet. Dessa fastigheter kommer att bli ett extra lyft för hela området, säger Nikan Ghahremani, vice VD Titania

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) välkomnat projektet:
– Vi välkomnar Titania till kommunen som med sitt vinnande bidrag i upphandlingen möter våra höga krav på såväl gestaltning som fördelning av olika lägenhetsstorlekar och att husen ska bidra till att öka tryggheten på platsen. Titanias höga ambitionsnivå passar väl in i kommunens inriktning att nya bostadshus ska bidra till att göra Sigtuna kommun både snyggare och tryggare, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

fastbyran_helsida
fastighetsbyran_helsida_22
bjurfors_helsida

Fortfarande efterfrågan på bostäder

Bostad Trots oro för höjda räntor så är det i Sigtuna kommun fortfarande efterfrågan på bostäder: - Efterfrågan finns fortfarande kvar från köparna, men en försiktighet och avvaktan märks tydligt, många frågar oss om räntorna för bostadslånen och det är just nu fler som vill sälja först och köpa sedan, för att säkra upp sin egen ekonomi innan man ger sig in i nästa affär, säger Erik Wennberg, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

fastbyran_outsider