moderaterna_riksdag

Nytt bolag ska utveckla Krogsta/Brista-området

Efter att detaljplanen om Krogsta vunnit laga kraft har markägaren Train Alliance bildat ett gemensamt bolag med Polar Structure AB om att utveckla området.

centrum_artikel

I helgen rapporterade märsta.nu om att Train Alliance får etablera verksamhetsområde i Krogsta sedan en detaljplan vunnit laga kraft. Bolaget meddelar nu att utveckligen kommer att ske genom ett nybildat bolag där Polar Structure är delägare tillsammans med Train Alliance. Polar är ett svenskt bolag som utvecklar och långsiktigt äger infrastruktur med tydligt fokus på hållbarhet.

Området ska ligga i framkant när det gäller hållbarhet där det ska vara eldrivna fordon vilket innebär att det ska byggas storskalig snabbladdningsinfrastruktur som med hjälp av lokalproducerad el och batterilagring kan skapa skapa ett robust och resurseffektivt system. Man sonderar terrängen för etableringar och avser presentera aktörer under 2022.

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp

Näringsliv Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp av Posti Group: - Det är med stor spänning och förväntan Veddestagruppen med Aditro Logistics som ny ägare kliver in i nästa kapitel av resan som påbörjades för 30 år sedan, säger Jonas Eriksson, VD för Veddestagruppen.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
mod_helsida
handbollsskola
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
coronakrisen

SAS ökade trafik med 300 procent

Näringsliv SAS såg en kraftig ökning av resenärer under november: - Vi har sett en gradvis ökning av efterfrågan under de senaste månaderna i takt med att reserestriktioner har hävts, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
connys
centrum_sommar_out