mote_sommar
Steningehöjdsbon Ingrid Gritli startar apotek i SigtunaFoto: Pressbild

Nytt apotek till Sigtuna stadsängar

Ingrid Gritli från Steningehöjden startar upp ett apotek i Sigtuna stadsängar: - På vårt apotek kommer du alltid kunna träffa en apotekare, säger Ingrid Gritli.

centrum_artikel

Sigtuna stadsängar har sedan tidigare klart med en läkarmottagning, under det första kvartalet nästa år startar även ett apotek upp. Ingrid Gritli från Steningehöjden öppnar upp Silverskatten Apotek.
– På vårt apotek kommer du alltid kunna träffa en apotekare. Oavsett vad du har för ärende, recept, egenvård, hälsa eller livsstil kommer du att få professionell rådgivning av en utbildad apotekare med lång erfarenhet, säger Ingrid Gritli.

Ingrid kommer att äga apoteket tillsammans med kollega, tillsammans har de 30 års erfarenhet från yrket och siktar på att erbjuda unika, högkvalitativa och professionella medicinska tjänster.
– Det är av stor vikt att vi som stadsdel jobbar för att skapa en plats där det är lätt att leva, verka och bo. Apoteket är ett välkommet komplement till övrig verksamhet och service i området, uppger Kim Hultén, verksamhetschef, Sigtuna stadsängar Exploaterings AB.

brobygget_midgard_helsida
marina_helsida
speedy_helsida
2020_helsida
connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
spedition_sigtuna
studeravidare_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
kaa_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
marina_outsider
speedy_outsider