moderater_pan_sommar
Steningehöjdsbon Ingrid Gritli startar apotek i SigtunaFoto: Pressbild

Nytt apotek till Sigtuna stadsängar

Ingrid Gritli från Steningehöjden startar upp ett apotek i Sigtuna stadsängar: - På vårt apotek kommer du alltid kunna träffa en apotekare, säger Ingrid Gritli.

Sigtuna stadsängar har sedan tidigare klart med en läkarmottagning, under det första kvartalet nästa år startar även ett apotek upp. Ingrid Gritli från Steningehöjden öppnar upp Silverskatten Apotek.
– På vårt apotek kommer du alltid kunna träffa en apotekare. Oavsett vad du har för ärende, recept, egenvård, hälsa eller livsstil kommer du att få professionell rådgivning av en utbildad apotekare med lång erfarenhet, säger Ingrid Gritli.

Ingrid kommer att äga apoteket tillsammans med kollega, tillsammans har de 30 års erfarenhet från yrket och siktar på att erbjuda unika, högkvalitativa och professionella medicinska tjänster.
– Det är av stor vikt att vi som stadsdel jobbar för att skapa en plats där det är lätt att leva, verka och bo. Apoteket är ett välkommet komplement till övrig verksamhet och service i området, uppger Kim Hultén, verksamhetschef, Sigtuna stadsängar Exploaterings AB.

pantamera_avc_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
helsida_sfs
social_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

defacto_helsida
mp_helsida_april

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sfs_out
connys
event_outsider
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
ewas_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022