moderat_jul_nyar
Steningehöjdsbon Ingrid Gritli startar apotek i SigtunaFoto: Pressbild

Nytt apotek till Sigtuna stadsängar

Ingrid Gritli från Steningehöjden startar upp ett apotek i Sigtuna stadsängar: - På vårt apotek kommer du alltid kunna träffa en apotekare, säger Ingrid Gritli.

Sigtuna stadsängar har sedan tidigare klart med en läkarmottagning, under det första kvartalet nästa år startar även ett apotek upp. Ingrid Gritli från Steningehöjden öppnar upp Silverskatten Apotek.
– På vårt apotek kommer du alltid kunna träffa en apotekare. Oavsett vad du har för ärende, recept, egenvård, hälsa eller livsstil kommer du att få professionell rådgivning av en utbildad apotekare med lång erfarenhet, säger Ingrid Gritli.

Ingrid kommer att äga apoteket tillsammans med kollega, tillsammans har de 30 års erfarenhet från yrket och siktar på att erbjuda unika, högkvalitativa och professionella medicinska tjänster.
– Det är av stor vikt att vi som stadsdel jobbar för att skapa en plats där det är lätt att leva, verka och bo. Apoteket är ett välkommet komplement till övrig verksamhet och service i området, uppger Kim Hultén, verksamhetschef, Sigtuna stadsängar Exploaterings AB.

centrum_helsida2020
happyhomes_50
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys
oppethus_outsider