arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Nygårds kvar i Skånela

Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

banner_juni_artikel

Skånelas spelmotor Anna Nygårds kommer att göra en femte säsong i klubben. Trots sin unga ålder, 23 år, är hon en av de rutinerade spelarna i laget. Damansvarige Hans-Erik Jusslin säger i ett uttalande att Anna är viktig inte bara som spelfördelare utan som pådrivare och kommer in med energi och positiv inställning.

Tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg säger att Nygårds är viktig för anfallsspelet:
– Hon kommer med en stark säsong i ryggen och vi har såklart förhoppningar om att hon skall ta ytterligare kliv. Anna är en ledare både på och utanför banan och det är viktigt att vi behåller de spelare som har varit med ett tag för denna unga trupp.

sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

defacto_helsida
colorama_april2
oppning_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

happyhomes_2019
sbrf_helsida
fme_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

banner_juni_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

oppning_outsider
midsommar_valsta_outsider
colorama_april
nrh
fme_outsider
connys
sbrf_outsider
sh_bovard_out
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet