sommar
Foto: Magnus Granhagen

Nygårds kvar i Skånela

Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

marstakalaset_artikel

Skånelas spelmotor Anna Nygårds kommer att göra en femte säsong i klubben. Trots sin unga ålder, 23 år, är hon en av de rutinerade spelarna i laget. Damansvarige Hans-Erik Jusslin säger i ett uttalande att Anna är viktig inte bara som spelfördelare utan som pådrivare och kommer in med energi och positiv inställning.

Tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg säger att Nygårds är viktig för anfallsspelet:
– Hon kommer med en stark säsong i ryggen och vi har såklart förhoppningar om att hon skall ta ytterligare kliv. Anna är en ledare både på och utanför banan och det är viktigt att vi behåller de spelare som har varit med ett tag för denna unga trupp.

sommar
marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sommar_centrum
kontor_thaifong
colorama_april2

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

happyhomes_2019

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
sportfiske_sommar
connys
colorama_april
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider