centrum_jul_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Nygårds kvar i Skånela

Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

defacto_jul_artikel

Skånelas spelmotor Anna Nygårds kommer att göra en femte säsong i klubben. Trots sin unga ålder, 23 år, är hon en av de rutinerade spelarna i laget. Damansvarige Hans-Erik Jusslin säger i ett uttalande att Anna är viktig inte bara som spelfördelare utan som pådrivare och kommer in med energi och positiv inställning.

Tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg säger att Nygårds är viktig för anfallsspelet:
– Hon kommer med en stark säsong i ryggen och vi har såklart förhoppningar om att hon skall ta ytterligare kliv. Anna är en ledare både på och utanför banan och det är viktigt att vi behåller de spelare som har varit med ett tag för denna unga trupp.

sigtunavatten_standard
defacto_jul
ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida
happyhomes_2019

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

tp_helsida
julbord_helsida
greeknighthelsida
julbord
connys
colorama_april2
tp_outsider
nrh
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider