arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Nygårds kvar i Skånela

Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

centrum_pask

Skånelas spelmotor Anna Nygårds kommer att göra en femte säsong i klubben. Trots sin unga ålder, 23 år, är hon en av de rutinerade spelarna i laget. Damansvarige Hans-Erik Jusslin säger i ett uttalande att Anna är viktig inte bara som spelfördelare utan som pådrivare och kommer in med energi och positiv inställning.

Tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg säger att Nygårds är viktig för anfallsspelet:
– Hon kommer med en stark säsong i ryggen och vi har såklart förhoppningar om att hon skall ta ytterligare kliv. Anna är en ledare både på och utanför banan och det är viktigt att vi behåller de spelare som har varit med ett tag för denna unga trupp.

ica_pask
defacto_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

centrum_pask_helsida
valsta_utveckling
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

bonava_helsida
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

colorama_april2
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

logistik_utbildning

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sigtunavatten_outsider
colorama_april
sh_oppet
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider