moderaterna_panorama
Foto: Wings

Nyckelspelare förlänger

Leo Råtts förlänger med Wings över nästa säsong. En viktig pusselbit, meddelar klubben i ett mail till märsta.nu

Leo Råtts uppges ha tagit stora kliv i sin utveckling under den gångna säsongen med Wings där höjdpunkten var maratonmatchen mot Teg och hemmamatchen mot Boden där publiken hejade fram Wings. Leo trivs bra i klubben och ville därför förlänga meddelar Wings. Han lockas av visionen och mål i Wings om att ta sig till Allettan och få spela hockey på en högre nivå av slutspelskaraktär. Leo är en back född 2001, han är ursprungligen från Väsby men gjort två säsonger i Märsta. Hans första mål i wingströjan kom för övrigt i årets kvalspel. I grundseriesammanhang är han mållös på 47 matcher. Dock har det blivit fem assists.

ewas_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
liber_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider