moderaterna_panorama

Nyans vill ta mandat i Sigtuna

Partiet Nyans siktar på att ta mandat i Sigtuna och är anmälda till fullmäktigevalet här.

Nya aktuellt i politiken rapporterar att Nyans vill ta mandat i bland annat Sigtuna. Partiet bildades 2019 av före detta centerpartisten Mikael Yüksel som enligt Nya aktuellt i politiken uteslöts från Centerpartiet efter att ha haft samröre med turkiska extremistgruppen Grå Vargarna. Han ska dock ha förnekat samröre med dem och planer på att starta upp Grå Vargarna i Sverige. Yüksel har sedan 2020 kampanjat i olika kommuner och nu har man både styrelse samt lokala företrädare. Vem som är partiets företrädare i Sigtuna framgår inte av deras hemsida.

connys_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

mp_helsida_april
liber_helsida
marinan_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ewas_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh