moderaterna_juni
Jens Hult, mitten, i samarbete med Amuse. På bilden även Sebastian Geels och Johanna Carlsson från Amuse. Foto: Instagram/Jens Hult

Nya tider för Jens Hult

Jens Hult meddelar att han tecknat kontrakt med skivbolaget Amuse och har en ny singel på gång.

Det har varit tyst kring Jens Hult ett tag. Men nu meddelar märstaartisten som slog igenom i Idol att han har ett nytt skivbolag, Amuse, och att en ny singel är på väg ut redan i juni, den heter troligtvis Om du vill ha mig. Amuse ger nya artister chans att nu ut via bland annat Spotify och andra kanaler, bolaget ägs av bland annat artisten Will-i-am.

brf_englamarken
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

sap_valet2018
sportfiskebanner2

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

vuxenutbildning2

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

februari

Kyrkoruiner renoveras

Kulturnyheter Sigtunas krykoruiner S:t Olofs, S:t Lars och S:t Pers som står på Svenska kyrkans mark ska rustas upp och öppnas för allmänheten igen: - Vi har nu startat ett program för ett långsiktigt bevarande av de tre kyrkoruinerna S:t Per, S:t Olof och S:t Lars, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

veterankraft_standard
standard_ridskola
outsider_moderat
vuxentutbildning
objekt4
nfc_vinter
objekt3
outsider_defacto
val2018
connys
sigtunavatten_standard
objekt2
Norra Redovisningshuset
forskontor
sap_outsider