sportfiske_jubileum
Jens Hult, mitten, i samarbete med Amuse. På bilden även Sebastian Geels och Johanna Carlsson från Amuse. Foto: Instagram/Jens Hult

Nya tider för Jens Hult

Jens Hult meddelar att han tecknat kontrakt med skivbolaget Amuse och har en ny singel på gång.

rosta_sigtuna2

Det har varit tyst kring Jens Hult ett tag. Men nu meddelar märstaartisten som slog igenom i Idol att han har ett nytt skivbolag, Amuse, och att en ny singel är på väg ut redan i juni, den heter troligtvis Om du vill ha mig. Amuse ger nya artister chans att nu ut via bland annat Spotify och andra kanaler, bolaget ägs av bland annat artisten Will-i-am.

happyhomes_2019
varfest_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

oppning_helsida
nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2
moderaternamaj

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

nationaldag_helsida
v_eu_helsida
eu_sap

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

nationaldag_out
mp_eu_outsider
sh_bovard_out
fme_outsider
rosta_sigtuna
sh_oppet
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
connys
defacto_outsider
sap_outsider_eu
v_eu
nrh
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
oppning_outsider