defacto_pan
Jens Hult, mitten, i samarbete med Amuse. På bilden även Sebastian Geels och Johanna Carlsson från Amuse. Foto: Instagram/Jens Hult

Nya tider för Jens Hult

Jens Hult meddelar att han tecknat kontrakt med skivbolaget Amuse och har en ny singel på gång.

Det har varit tyst kring Jens Hult ett tag. Men nu meddelar märstaartisten som slog igenom i Idol att han har ett nytt skivbolag, Amuse, och att en ny singel är på väg ut redan i juni, den heter troligtvis Om du vill ha mig. Amuse ger nya artister chans att nu ut via bland annat Spotify och andra kanaler, bolaget ägs av bland annat artisten Will-i-am.

EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

icavalsta_julbanner
frisyr_december
sigtuna_funkis

Sigtunabon släpper nytt

Nöjesnyheter Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

sigtunavatten_standard
outsider
korpen_jan-feb

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

nrh
funkis_2
banner_trerosor
connys