sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Nya spelare till Wings inför stundande kval

Wings förstärker inför spel i kvalet till Division 1 med Victor Ekarv och Daniel Matsson.

marstakalaset_artikel

Wings är i praktiken klara för Division 1 kval även om teoretiskt kan tappa platsen om man skulle förlora samtliga tre matcher samtidigt som Viggbyholm tar tre vinster. På fredagskvällen möttes lagen och Viggbyholm vann med klara 7-1.

Inför avslutningen av Altvåan och det kommande kvalet har man gjort klart med forwarden Victor Ekarv, 24 år, som gjort 34 matcher i SHL och 179 i Allsvenskan, han kommer närmast från Karlskoga. Daniel Mattson, back, kommer också in, han är född 91 och kommer närmast från Vallentuna. Kvalet till Hockeyettan inleds 10:e mars:
– Vi är väldigt glada och stolta över att Victor och Daniel valt att ansluta till Wings, uppger ordförande Johan Karlsson.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_helsida
kontor_thaifong
ica_valsta_choklad

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

colorama_april2

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

marstakalas_helsida
sommar
defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
nrh