arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Nya spelare till Wings inför stundande kval

Wings förstärker inför spel i kvalet till Division 1 med Victor Ekarv och Daniel Matsson.

rosta_sigtuna2

Wings är i praktiken klara för Division 1 kval även om teoretiskt kan tappa platsen om man skulle förlora samtliga tre matcher samtidigt som Viggbyholm tar tre vinster. På fredagskvällen möttes lagen och Viggbyholm vann med klara 7-1.

Inför avslutningen av Altvåan och det kommande kvalet har man gjort klart med forwarden Victor Ekarv, 24 år, som gjort 34 matcher i SHL och 179 i Allsvenskan, han kommer närmast från Karlskoga. Daniel Mattson, back, kommer också in, han är född 91 och kommer närmast från Vallentuna. Kvalet till Hockeyettan inleds 10:e mars:
– Vi är väldigt glada och stolta över att Victor och Daniel valt att ansluta till Wings, uppger ordförande Johan Karlsson.

varfest_helsida
nationaldag_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_2019
eu_sap
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

mp_eu
bonava_maj_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

moderaternamaj

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

oppning_outsider
mp_eu_outsider
connys
moderaterna_maj_outsider
nationaldag_out
colorama_april
v_eu
defacto_outsider
sh_oppet
fme_outsider
nrh
rosta_sigtuna
sap_outsider_eu
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider