moderat_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Nya spelare till Wings inför stundande kval

Wings förstärker inför spel i kvalet till Division 1 med Victor Ekarv och Daniel Matsson.

centrum_artikel

Wings är i praktiken klara för Division 1 kval även om teoretiskt kan tappa platsen om man skulle förlora samtliga tre matcher samtidigt som Viggbyholm tar tre vinster. På fredagskvällen möttes lagen och Viggbyholm vann med klara 7-1.

Inför avslutningen av Altvåan och det kommande kvalet har man gjort klart med forwarden Victor Ekarv, 24 år, som gjort 34 matcher i SHL och 179 i Allsvenskan, han kommer närmast från Karlskoga. Daniel Mattson, back, kommer också in, han är född 91 och kommer närmast från Vallentuna. Kvalet till Hockeyettan inleds 10:e mars:
– Vi är väldigt glada och stolta över att Victor och Daniel valt att ansluta till Wings, uppger ordförande Johan Karlsson.

marina_helsida
spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

kaa_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommar_sigtuna2020
defacto_helsida
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider