moderaterna_juni
Nyförvärven för Arlanda IBK; Niclas Kärvin, Edvin Modier och Daniel StockforsFoto: Insändarbild

Nya spelare till Arlanda IBK

Arlanda IBK satsar på att vinna femman och har just gjort klart med Niclas Kärvin, Edvin Modier och Daniel Stockfors.

Nu går Arlanda IBK all in för att avgöra femman tidigt efter nyår. Två spelare kommer in från Vide; Niclas Kärvin och Edvin Modier samt Daniel Stockfors närmast från Rosersberg men som tagit uppehåll i ett år men nu har hittat glädjen igen enligt tränare Dick Lyngbrant.
– Daniel är en galet stark center som kommer vara lika viktig i det offensiva som defensiva spelet:
I Daniel får vi en till riktig ledargestalt som många yngre kommer se upp till, säger Dick Lyngbrant.

Arlanda IBK leder serien med sex poäng, Niclas Kärvin är sen tidigare ett välkänt ansikte i klubben då han spelat där förut och öst in poäng. Edvin kommer att förstärka försvaret och sägs ha ett ruggigt skott.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

happy_homes_juli

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

sportfiskebanner2
steningeslottsommar

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

socialutmarkelse
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sap_valet2018

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

sap_outsider
nfc_vinter
vuxentutbildning
veterankraft_standard
connys
val2018
sigtunavatten_standard
forskontor
outsider_defacto
yearlingsales
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat