invigning_clasohlsson
Nyförvärven för Arlanda IBK; Niclas Kärvin, Edvin Modier och Daniel StockforsFoto: Insändarbild

Nya spelare till Arlanda IBK

Arlanda IBK satsar på att vinna femman och har just gjort klart med Niclas Kärvin, Edvin Modier och Daniel Stockfors.

banner_artikel

Nu går Arlanda IBK all in för att avgöra femman tidigt efter nyår. Två spelare kommer in från Vide; Niclas Kärvin och Edvin Modier samt Daniel Stockfors närmast från Rosersberg men som tagit uppehåll i ett år men nu har hittat glädjen igen enligt tränare Dick Lyngbrant.
– Daniel är en galet stark center som kommer vara lika viktig i det offensiva som defensiva spelet:
I Daniel får vi en till riktig ledargestalt som många yngre kommer se upp till, säger Dick Lyngbrant.

Arlanda IBK leder serien med sex poäng, Niclas Kärvin är sen tidigare ett välkänt ansikte i klubben då han spelat där förut och öst in poäng. Edvin kommer att förstärka försvaret och sägs ha ett ruggigt skott.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

center_banner2
dackia_2018

Shahryar Khan Babar vann guld i Mens physique

Sport Shahryar Khan Babar från Valsta vann under lördagen internationella tävlingen Sedan Grand Prix och vann juniorklassen i Mens Physique: - Jag förberedde mig sen i början av januari och det resulterade i en förstaplats, det känns overkligt bra, säger han till märsta.nu.

varen2018
februari

Helgens matcher

Fotboll Det är hemmapremiärer för FC Arlanda och Rosersbergs IK. Märsta IK spelar bortamatch denna helg.

forskontor
EXTRA

Skånela klara för Allsvenskan

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda RP Linköping även i andra kvalmatchen i Märsta, slutresultatet skrevs till 21-15: - Det känns väldigt bra, vi kom tillbaka och laddade om, sa målvakten Gracia Zomi Axelsson efter matchen.

Soligt träningsläger för MIK

Fotboll Varför inte åka på ett träningsläger utomlands under påsklovet? Ja det var just vad Märsta IK P04 gjorde: - Vi har haft fem träningar och där två hölls av proffstränaren Reuf Dervic som har arbetat med flera toppklubbar och spelare i Europa. Mycket inspirerande för oss tränare och spelare. Han samarbetar bland annat med Vincente Del Bosque och Fabio Capello, säger tränare Joakim Folmer-Hansen

Arlanda redo för historiska premiären

Fotboll FC Arlanda har spelat färdigt denna försäsong och laddar nu inför premiären mot Vaksala i helgen: - Vi är disciplinerade i hela 90 minuter och lyckats göra ett fint mål framåt. Detta var en mycket bra insats, mot ett bra lag vilket bådar gott inför premiären, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf.

Avgörande kval väntar Skånela

Handboll Skånela vann den viktiga kvalmatchen mot RP Linköping och nu väntar tredje och avgörande på onsdag: - Det satt skönt, vi gör en jättebra match, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Norra Redovisningshuset
standard_start
matcher_skanela
val2018
connys
veterankraft_standard
nfc_vinter
vuxentutbildning
outsider_defacto
standard_ridskola
sigtunavatten_standard
objekt4
objekt2
objekt3