centrum_standard
Nyförvärven för Arlanda IBK; Niclas Kärvin, Edvin Modier och Daniel StockforsFoto: Insändarbild

Nya spelare till Arlanda IBK

Arlanda IBK satsar på att vinna femman och har just gjort klart med Niclas Kärvin, Edvin Modier och Daniel Stockfors.

centrum_standard

Nu går Arlanda IBK all in för att avgöra femman tidigt efter nyår. Två spelare kommer in från Vide; Niclas Kärvin och Edvin Modier samt Daniel Stockfors närmast från Rosersberg men som tagit uppehåll i ett år men nu har hittat glädjen igen enligt tränare Dick Lyngbrant.
– Daniel är en galet stark center som kommer vara lika viktig i det offensiva som defensiva spelet:
I Daniel får vi en till riktig ledargestalt som många yngre kommer se upp till, säger Dick Lyngbrant.

Arlanda IBK leder serien med sex poäng, Niclas Kärvin är sen tidigare ett välkänt ansikte i klubben då han spelat där förut och öst in poäng. Edvin kommer att förstärka försvaret och sägs ha ett ruggigt skott.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

EXTRA

Östlund till EM

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund kommer att ansluta till EM-truppen rapporterar Aftonbladet: - Det är inget som vi kan kommentera nu, säger presschefen Daniel Vandor till tidningen.

happy_homes_sommar
kulturklapp
video

William på väg mot historisk lista

Ishockey William Karlsson kvitterade Floridas ledning i mitten av andra perioden men hans Vegas föll ändå i natt. Skulle måltempot hålla i sig för märstasonen så kan han ta sig in på en historisk lista över flest mål i ett expansionslag.

magget_dejt
hockeyettan

Wings tappade ledning i Vallentuna

Ishockey Trots ledning med 3-1 förlorade Wings bortamötet mot Vallentuna med 3-5: - Tycker killarna gör en bra insats i 40 minuter, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

defacto_panorama_boka_mote
forskontor

Olsson visade vägen för Skånela

Handboll Skånela gjorde processen kort med RP Linköping inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen. - Skönt att få en seger direkt på hemmaplan i år, killarna var laddade och välförberedda på uppgiften, säger tränaren Jesper Östlund.

skånela-kungälv

Förlust mot serieledaren

Handboll Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

Haris ny FIFA-domare

Fotboll Valstabon Haris Curovac har utsetts till FIFA-domare i Futsal: - Det är en ära och ska så klart bli väldigt roligt, säger Haris till märsta.nu

Dick och Micke förlänger

Innebandy Arlanda IBK förlänger med tränarduon Dick Lyngbrant och Michael Jonsson: - Vi har justerat avtalen lite och anpassat dem efter verkligheten. Dvs båda innehar rollen som ”headcoach” med huvudansvar för senior och juniorsidan för dam- respektive herrsektionen, det känns fantastiskt, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

vinterstudiobf
objekt2
oppethus
nfc_vinter
standard
connys
objekt3
objekt1
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
objekt4
biokalla_dec