center_pan21
Daniel Bogduyk och JuniorFoto: FC Arlanda

Nya spelare i FC Arlanda

Inför omstarten av Division 2 har jumbon FC Arlanda värvat in två nya spelare som man hoppas ska hjälpa dem lyfta över strecket.

FC Arlanda har haft tuffast möjliga start på säsongen med bara två poäng på nio matcher. Serien startar igen på lördag med bortamatch mot Karlberg. Till den matchen och resten av säsongen har man gjort klart med yttern Daniel Bogdyuk, 20 år, och anfallaren Junior, 25 år.

Bogdyuk har tidigare spelat i Arameisk-Syrianska och Gottne IF, han kan även ytterback och yttermittfältare. Junior kommer närmast från Procyon i Division 3 men har även varit i Sundbyberg.
– Junior är en anfallare som kommer att tillföra stor spets i truppen. Med sin snabbhet och styrka hoppas vi att han kan producera en massa mål i Arlandatröjan, skriver FC Arlanda i ett Facebookinlägg.

Ilijas Ahmedov kommer samtidigt att lämna föreningen efter bara nio matcher.

defacto_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

eldsjal-helsida
happyhomes_sommar2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

helsida_var2021
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

mp_host_helsida
andersojag
connys_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

bostad_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
connys
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider