defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Nya rekordsiffror i mobilen

märsta.nu slår nytt rekord i november för mobila besök, över hälften av besöken kom från en telefon.

centrum_artikel

De mobila besöken för märsta.nu ökade med 21 procent på ett år. 120 000 av 235 000 totala besök skedde från en mobiltelefon, besöken från en dator var 83 000, ett marginellt tapp med en procent, även trafiken från en padda ökar med drygt 1000 besök till 29 000.

Ur märsta.nu:s statistik framgår att 58 000 besök var från en iPhone, det är lite mindre än förra året. Dock ökar användningen av Samsung till totalt 19 000 besök. Även iPad tappar med sex procent.

Totalt sett i november backade märsta.nu 4000 unika men ökade de totala besöken med drygt 20 000. Populäraste artikeln var om ”Smash & Grab” på ICA Kvantum 17:e november som drog ca 9000 besök.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
2020_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

dackskiftarna_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider