defacto_pan2020

Nya rekordsiffror även i februari

Februari bjöd på nytt besöksrekord för månaden och trots att vi räknar bort den 29:e dagen så ökade antalet användare med 13 procent.

centrum_artikel

Det nya besöksrekordet för februari gav 60 000 användare och 226 000 totala besök. Det är en ökning av användare på 13,8 procent och besöken på 3,88 procent. Siffrorna avser bara 28 dagar av februari, inkluderat skottdagen var vi 62 300 användare och 236 000 besök. Det som lockade mest läsare den gångna månaden var den tragiska händelsen då en brandman kördes på och avled på Norrsundavägen. Mordbussen som hittades i Odensala var näst mest klickad och därefter polisen som sköt en person på Norrbacka.

dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

connys_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
nrh