centrum_jul_panorama
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Nya poliser till Stockholm Nord och Arlanda

Idag börjar 546 nya poliser sin tjänstgöring inom myndigheten, 56 av dessa börjar på Stockholm Nord och Arlanda.

defacto_jul_artikel

Nya poliser går idag ut på tjänstgöring inom Polisområde Stockholm Nord där Sigtuna ingår och Arlanda. Enligt Aftonbladet är det 48 nya poliser till Stockholm Nord och att till Arlanda.
– Det här är bara en leverans om ett halv år kommer ytterligare lika många eller fler. Så här kommer det fortsätta. De närmsta åren en strid ström av nya polisassistenter som går in i organisationen och det behövs, säger inrikesminister Mikael Damberg (S) till tidningen

greeknighthelsida
fme_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

sigtunavatten_standard
julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

colorama_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
centrum_jul_helsida
happyhomes_2019
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
nrh
tp_outsider
connys