centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Nya poliser tas emot med öppna armar

märsta.nu kunde tidigare i veckan berätta om de nya poliserna som kommer ut i Stockholm Nord: - Vi tar emot dem med öppna armar, säger Jonas Junered, tillförordnad chef i lokalpolisområdet, till Mitt i Stockholm.

defacto_jul_artikel

De nya poliserna i Polisområde Stockholm Nord uppgår till 48 poliser som märsta.nu rapporterat om tidigare. Nu står det klart att fem av dessa specifikt kommer arbeta i Lokalpolisområde Sollentuna, Väsby och Sigtuna enligt Mitt i Stockholm.
– Vi tar emot dem med öppna armar, säger Jonas Junered, tillförordnad chef i lokalpolisområdet, till tidningen.

fme_oktober
greeknighthelsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

centrum_jul_helsida
ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

julbord_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

defacto_jul
colorama_jul
tp_helsida
nrh
julbord
tp_outsider
connys
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider