centrum_panorama2020

Nya poäng för Wings i Hockeyettan

Wings fortsätter plocka poäng i Hockeyettan, på onsdagskvällen kom två nya.

Wings är serieledare i Hockeyettan, i alla fall temporärt tills Hudiksvall spelat sin match i fjärde omgången. Derbyt mot Sollentuna vann Wings med 4-3 efter förlängning, Anton Larsson avgjorde efter två minuter in i övertiden.

Dessförinnan hade Wings hämtat upp underläge både 1-0 och 2-1 innan man tog ledningen med 3-2 inför tredje. Sollentuna kvitterade med 11.07 kvar av tredje och det blev därefter inga fler mål trots spel i fyra mot fyra under två minuter.

Målen
Blomqvist, Lindström, Andersson, Larsson

Målvakt: Vasiljevic, 39 räddningar

oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_50
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh
connys