invigning_clasohlsson
Lena Rökaas, operativ chef på Stockholm Arlanda Airport och Gary Robson, Visit Britain, invigde den nya linjen till Bristol.Foto: Pressbild/Swedavia/Frida Weberg

Nya linjer invigdes på Arlanda

Under måndagen invigde easyJet två nya linjer på Arlanda; Till Basel och Bristol.

banner_artikel

Lågrpisbolaget easyJet invigde nya linjerna till Bristol och Basel på måndagen, turer som ska gå tre respektive två gånger i veckan.
– Vi är glada över att utöka vårt nätverk från Stockholm med två nya destinationer. Vi är övertygade om att de kommer att vara mycket populära bland våra passagerare. Många har redan börjat planera city weekends inför våren och när vi nu öppnar linjerna till Basel och Bristol får fler passagerare tillgång till våra låga priser, säger Javier Gandara, Country Director på easyJet, i ett pressmeddelande.

Flyger till sex städer
Swedavia välkomnar etableringarna från easyjet som är ett av Europas största flygbolag. Flygbolaget har nu sex destinationer från Arlanda ut i Europa:
– Det ger självklart fler alternativ för svenska resenärer, men gör det även möjligt för både turister och affärsresenärer att resa hit på ett smidigt sätt, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

forskontor

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

dackia_2018
center_banner2
varen2018

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

februari

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

veterankraft_standard
standard_ridskola
nfc_vinter
objekt2
matcher_skanela
vuxentutbildning
objekt4
val2018
Norra Redovisningshuset
connys
objekt3
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
standard_start