defacto_panorama
Lena Rökaas, operativ chef på Stockholm Arlanda Airport och Gary Robson, Visit Britain, invigde den nya linjen till Bristol.Foto: Pressbild/Swedavia/Frida Weberg

Nya linjer invigdes på Arlanda

Under måndagen invigde easyJet två nya linjer på Arlanda; Till Basel och Bristol.

Lågrpisbolaget easyJet invigde nya linjerna till Bristol och Basel på måndagen, turer som ska gå tre respektive två gånger i veckan.
– Vi är glada över att utöka vårt nätverk från Stockholm med två nya destinationer. Vi är övertygade om att de kommer att vara mycket populära bland våra passagerare. Många har redan börjat planera city weekends inför våren och när vi nu öppnar linjerna till Basel och Bristol får fler passagerare tillgång till våra låga priser, säger Javier Gandara, Country Director på easyJet, i ett pressmeddelande.

Flyger till sex städer
Swedavia välkomnar etableringarna från easyjet som är ett av Europas största flygbolag. Flygbolaget har nu sex destinationer från Arlanda ut i Europa:
– Det ger självklart fler alternativ för svenska resenärer, men gör det även möjligt för både turister och affärsresenärer att resa hit på ett smidigt sätt, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

steningeslottsommar

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

sportfiskebanner2
socialutmarkelse
happy_homes_juli
sap_valet2018

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

yearlingsales
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
nfc_vinter
outsider_defacto
val2018
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat
connys
sap_outsider
forskontor