moderaterna_panorama
Foto: TUI Group

Nya linjer från Arlanda med TUI

TUI lanserar två nya långdistanslinjer från Arlanda i vinter till Karibien.

TUI uppger att de lanserar två nya långlinjer från Arlanda till vintersäsongen, en linje till Dominikanska republiken och en till Jamaica. TUI flyger med sina nya Dreamliners till destinationerna. Rutterna flygs till april 2023 med start i november/december.
– Tillskottet av Jamaica och Dominikanska republiken är nästa steg i att utöka vårt vinterprogram på en marknad där intresset för utlandsresor är stort, Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

logistik_sigtuna_helsida
defacto_helsida
2020_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

connys_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

centrum_sommar2022_helsida
helsida
mp_helsida_april

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

retro_helsida
liber_helsida
nationaldag_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022