moderat_sommar
Foto: MMS-Bild

Nya ledningen planerar för större pendlarparkering

Nya regnbågskoalitionen säger sig vara medvetna om att pendlarparkeringen är för liten och planerar nu för att skapa fler P-platser vid Märsta station: - Vi har under flera år sett problemet och haft med utvidgad pendlarparkering i våra budgetförslag. Bl.a. på den plats där det idag står ett oanvänt cykelgarage, säger Mats Weibull (M), ordförande i Bygg- och trafiknämnden

centrum_artikel

Pendlare kan snart få fler P-platser vid Märsta station. Den nya regnbågskoalitionen arbetar med 2018-års budget och man har på agendan en utvidgad pendlarparkering.
– Vi har under flera år sett problemet och haft med utvidgad pendlarparkering i våra budgetförslag. Bl.a. på den pats där det idag står ett oanvänt cykelgarage! Vi är väl medvetna om problemet och håller precis på med nästa års budget där vi föreslår att närmare utreda platsbehov och lämplig placering, uppger Bygg- och trafiknämndens ordförande Mats Weibull.

Just cykelgaraget har kritiserats av kommuninvånare för att bara användas lite samtidigt som den tar upp en större yta. Moderaterna vill dock inte svara på om man avser driva den tidigare linjen om att bygga P-platser där det nu står ett garage. Både Miljöpartiet och Liberalerna var med i den förra kommunledningen som uppförde garaget. Beskedet från Moderaterna är att man är ”mitt inne i budgetförhandlingarna där det numera är sex partier som ska enas”.

studeravidare_helsida
spedition_sigtuna
sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
connys_helsida
2020_helsida
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
kaa_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider