moderater_pan_sommar
Här prisas Comfort HotelFoto: Erik Krafft - Krafftwork Photo and Film

Nya hotellet prisades

I samband med Nordic Choice Hotels vinterkonferens prisades nya Comfort Hotel Arlanda dubbelt upp.

Comfort Hotel prisades dubbelt upp för hur man arbetar med mångfald, hållbarhet och utveckling. I samband med Choice Hotels vinterkonferens utsågs hotellet till New hotel of the year och Comfort hotel of the year. Galan har inte hållits på två år.
– Jag är oerhört stolt över alla som var en del av öppningen av denna fantastiska jätte av ett hotell. Men allra mest stolt är jag över teamet som har jobbat stenhårt i över två för att se till så att vi varje dag levererar på vårt gäst löfte. Det har varit 2,5 år med extrema motgångar, mycket svett och tårar, men nu blickar vi framåt och jag kan konstatera att framtiden är ljus för Comfort Hotel Arlanda Airport, säger Comfort Hotel Arlanda Airports Hotelldirektör Jostein Rajala

social_helsida
connys_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

pantamera_avc_helsida
kso_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
outsider_social
kso-duell_out
centrum_sommar_outsider2022
connys
mp_outsider2022
nrh
swedol_outsider
sfs_out
pantamera_out
moderat_outsider