moderaterna_riksdag

Nya fall av Covid-19-smittade

Smittan av Covid-19 ökar i regionen och ytterligare 26 fall har konstaterats enligt regionen.

centrum_artikel

Region Stockholm meddelar att ytterligare 26 fall av personer som smittats av covid-19 (coronaviruset) konstaterats i regionen. De smittade vårdas isolerat för att minska risk för smittspridning. Majoriteten av de smittade har smittats i Italien eller varit i kontakt med personer som smittats i Italien. Några fall rör personer som smittats i Iran eller haft kontakt med personer som smittats där. Totalt är 233 personer smittade i regionen, två av dessa är i behov av intensivvård.

Till och med tisdagen hade 2700 personer testats för smittan. Två personer av de smittade är från Sigtuna, en av dessa uttalade sig för Tv4 under tisdagen. Han mår bra och berömmer de svenska vårdmyndigheterna och den information som myndigheter gett ut om viruset.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
flygskola_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021
julmarknad_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

dack-helsida
oppethus_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

oppethus_outsider
swedol_outsider
flygskolan_outsider
mp-outsider
connys
centrum_sommar_out
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider