moderaterna_panorama

Nya destinationer med Norwegian efter pandemin

Norwegians satsning på Arlanda innebär till stor del helt nya destinationer denna sommar: - I år kommer resenärerna att njuta mer än någonsin av att ha möjligheten att resa runt i världen och vi gläds åt att kunna presentera ett fullspäckat sommarprogram, säger Magnus Thome Marusund, koncerndirektör för nätverk, prissättning och planering på Norwegian.

Norwegian storsatsar som märsta.nu tidigare rapporterat om från Arlanda. Men det är även helt nya destinationer som man tidigare inte haft på Arlanda som nu lagts till, som Mykonos och Thessaloniki enligt Magnus Thome Marusund, koncerndirektör för nätverk, prissättning och planering på Norwegian. Det blir ett hektiskt program som startar redan i slutet av mars och pågår till i slutet av oktober. 55 destinationer runt om i Europa finns via Arlanda, totalt från Norden är det 270 destinationer. Populäraste destinationerna är Malaga, Alicante och Köpenhamn. I takt med att restriktioner lättats väntas allt fler resa ut i Europa och världen, vilket påverkar Arlanda positivt i form av fler arbetstillfällen när resenärerna ökar.

mp_helsida_april

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

defacto_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

marinan_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
2020_helsida
connys_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
ewas_outsider
moderat_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider