fastbyran_bostad
Foto: Signum

Nya designhus till Steninge slottsby

Signum och Crestum har inlett samarbete för att bygga 14 småhus i Steninge slottsby.

Signums designhus kommer till Steninge slottsby. Detta efter att samarbete med Crestum. Det blir 14 hus med fokus på design, kvalitet och hållbarhet. Projektet beräknas stå klart 2022/2023, husens storlek blir mellan 65 och 114 kvadratmeter.
– Det är roligt att kunna erbjuda ännu fler möjligheten att bo i väldesignade hem till ett schysst pris. Våra bostäder kommer bli ett fint komplement till de som redan finns i området och det känns oerhört kul att göra detta tillsammans med Crestum, säger Hanna Kucera Wengelin, VD Signum.

Crestum räknar med att bostadsköpare som vill bo nära landet och vacker natur med närheten till stad, service och goda kommunikationer ska lockas till att köpa husen.

fastighetsbyran_helsida_22
bjurfors_helsida
fastbyran_helsida

Fortfarande efterfrågan på bostäder

Bostad Trots oro för höjda räntor så är det i Sigtuna kommun fortfarande efterfrågan på bostäder: - Efterfrågan finns fortfarande kvar från köparna, men en försiktighet och avvaktan märks tydligt, många frågar oss om räntorna för bostadslånen och det är just nu fler som vill sälja först och köpa sedan, för att säkra upp sin egen ekonomi innan man ger sig in i nästa affär, säger Erik Wennberg, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

fastbyran_outsider