centrum_panorama2020

Nya derbyn i Upplandscupen

FC Arlanda toppar Upplandscupen grupp 5 efter 2-2 mot Wigör. Senare på söndagen slog Märsta IK Sigtuna med hela 7-3.

centrum_artikel

Söndagen bjöd på två derbyn på Midgårdsvallen. Först Wigör-Arlanda där de förstnämnda hade tre bonusstraffar. I en händelsefattig första ledde Wigör med 1-0 efter mål på bonusstraff genom Nikolas Genes. Tidigt i andra kvitterade Andreas Azizsson och han ordnade även ledning med 2-1 innan Nicklas Söderman kvitterade genom en bonusstraff. Wigör kostade under matchen på sig att missa en straff också.

Ett delvis ordinarie Märsta IK med Gökay Altüner, Fredrik Lindberg och Victor Leven gjorde processen kort med Sigtuna IF i andra. Sigtuna ledde med 2-1 i paus men inom loppet av några minuter i andra hade man vänt på steken och därefter var Sigtuna chanslösa. Slutresultatet skrevs till hela 7-3, Giorgio Kababji svarade för ett hattrick.

Redan på lördagen spelade Rosersberg mot Bålsta Sanering och där var det match i knappt en halvlek då RIK hade 5-2 med sin inför andra. Slutresultatet skrevs till 7-3 efter två mål av Edis Sarajlija. Tabellen toppas av Arlanda men Wigör kan faktiskt passera då man har en match mindre spelad och ligger bara en poäng bakom. 3:e april är det derby mellan Arlanda-Märsta IK på Midgårdsvallen.

stottasigtuna_helsida
happy_homes_mars

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
valvet_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sommarlov_helsida
defacto_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

valvet_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
nrh
swedol_outsider
kcbygg_outsider
stottasigtuna_outsider
sommarlov_outsider