fastbyran_bostad
Foto: HSB Brf Silverskatten

Nya bostadsrättslägenheter i Sigtuna

HSB sätter spaden i marken för projektet BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar på onsdag.

77 lägenheter ska byggas i HSB:s projekt BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar. En del av lägenheterna kommer att bli unika vindslägenheter:
– Sigtuna Stadsängar är en mycket viktig del i framtidens Sigtuna kommun. Den helt nya stadsdelen är planerad utifrån omfattande medborgardialoger och växer nu fram i snabb takt. Sigtuna behöver fler attraktiva bostadsrätter och det är glädjande att HSB, som redan finns på flera ställen i vår kommun, också valt att etablera sig här. På det här sättet fortsätter vårt goda samarbete in i framtiden, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

I spadtaget som tas på onsdag medverkar förutom Holst även Mats Weibull (M), ordförande i bygg- och miljönämnden, Catherina Fred, VD på HSB Norra Stor-Stockholm och Mario Gonzales Sandoval som köpt en lägenhet.

fastbyran_helsida

Så blir nya BoKlok i Slottsbyn

Bostad Nästa vecka startar försäljningen av nya BoKlok i Steninge slottsby: - Vi bygger våra hus på ett modernt och innovativt sätt – inomhus i fabrik. Det gör att vi kan använda smarta tillverkningsprocesser, tänka i stora volymer och på så sätt vara prisvärda. Samtidigt minskar vi vår miljö- och klimatpåverkan och husen skyddas från väder och vind under byggprocessen, säger Helena Wilroth, projektchef på BoKlok.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

fastbyran_outsider