defacto_pan
Krister MattssonFoto: Privat

Nya böcker från Sigtunaförfattaren

Sigtunabon Krister Mattsson ger ut två nya böcker om Sigtuna.

När Sigtuna Litteraturfestival gav besked om att det blir en ny festival 2020 så bestämde sig sigtunabon Krister Mattsson att göra en uppföljare till Det oväntade Sigtuna, en roman om livet i Sigtuna och uppbyggnaden av Klockstapeln:
– Att skriva en uppföljare kan kännas som att föröka krama ur mer än nödvändigt. Men historien var inte färdig, slutet var inte komplett, det fanns mer att berätta, säger Krister till märsta.nu

Den andra boken heter Det förväntade i Sigtuna som fortsätter berättelsen där historien slutade i den förra boken En vägvisare i Sigtuna.
– Som tidigare är berättelsen en ram om livet i staden och kanske förändringen i samhället. När alla personer och bakgrunden är beskrivna så samlas huvudpersonerna framför det lilla Rådhuset på Stora torget för upplösningen, berättar Krister Mattsson.

sommar_centrum
defacto_helsida
happyhomes_2019

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys