moderaterna_tack
Elias Melki, till vänster, kliver av som VD för Effekt och efterträds av Mikael Wallner.Foto: Pressbild

Ny VD tar över efter Melki på Effekt

Elias Melki som är grundare och VD av Effekt Svenska AB i Märsta väljer att kliva av sin post men tar samtidigt in Mikael Wallner från Inspira där han de senaste åren varit VD: - Jag ska fokusera mer på andra delar av vår verksamhet, säger Elias Melki.

Märstabon Elias Melki kliver av som VD för att fokusera mer på koncernens andra verksamheter samtidigt som Effekt Svenska AB ska växla upp och ta ytterligare andelar på marknaden:
– Jag vill kunna lägga mer tid på annat och Mikael ger oss möjlighet att kunna växa ännu mer, säger Melki till märsta.nu

Varit på Inspira och Unibail-Rodamco
Mikael Wallner kommer närmast från Inspira där han varit VD de senaste fyra åren. Han har tidigare även varit regionchef på Jernhusen och Senior shopping center manager på Unibail-Rodamco som äger bland annat Täby Centrum och Mall of Scandinavia.
– Mikael har en gedigen erfarenhet från såväl Fastighets- som Facility Managementbranschen. Han har under många år visat prov på stor förmåga att leda och utveckla större personalintensiva företag i en hårt konkurrensutsatt marknad i kombination med en effektiv försäljning och kvalitativ kundvård. Därtill har han också visat att han har förmågan att skapa tillväxt och lönsamhet, säger styrelseordförande på Effekt Svenska AB, Sverker Littorin.

Ska utveckla Effekt
Mikael Wallner ska som VD ansvara för att utveckla Effekt till att bli ett av de ledande företagen inom sitt marknadsområde. Han ska säkerställa fler nöjda kunder, medarbetare samt öka omsättningen och förbättra företagets lönsamhet:
– Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i Effekts fortsatta utveckling, men också att få arbeta tillsammans med Effekts medarbetare, kunder, leverantörer och styrelse, säger Mikael Wallner i ett pressmeddelande

happy_homes_juli

Klart: Olle Larsson tar över Dragongate

Näringsliv Det är nu klart med att Sisyfos tar över Dragongate i Älvkarleby: - Som entreprenör, fastighetskille och samhällsbyggare tycker jag att Dragon Gate är bland det mest spännande man kan tänka sig. Precis som alla andra har jag fascinerats av historien. Nu är det vårt jobb att se till att det blir något bra av den här unika fastigheten, säger Olle Larsson, sigtunabo och VD på Sisyfos.

hostfest_centrum

Så blir nya Lidl

Näringsliv De första huskropparna för Sigtuna stadsängar börjar ta form och inom kort kommer även Lidl att börja byggas

Anna tar över Destination Sigtuna

Näringsliv Sigtunabon Anna Lakmaker blir ny tillförordnad VD för Destination Sigtuna: - Med Anna Lakmakers bakgrund och erfarenhet är vi övertygade om att vi får ett kompetent tillskott som på ett professionellt och tydligt sätt kan utveckla bolaget ytterligare, säger Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna.

defacto_host2018
defacto_banner_sep

ABS Wheels går med i ledande branschförening

Näringsliv Märstaföretaget ABS Wheels har gått med i branschorganisationen Sveriges fordonsverkstäders förening: - Att ABS Wheels nu vill att alla sina återförsäljare ansluter sig för att öka tryggheten för fordonsägare är fantastiskt, säger Bo Ericsson, vd för Sveriges fordonsverkstäders förening

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

objekt2
objekt4
nfc_vinter
sportfiske_banner
Norra Redovisningshuset
sbrf_sep
outsider
connys
objekt3
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard