defacto_panorama
Elias Melki, till vänster, kliver av som VD för Effekt och efterträds av Mikael Wallner.Foto: Pressbild

Ny VD tar över efter Melki på Effekt

Elias Melki som är grundare och VD av Effekt Svenska AB i Märsta väljer att kliva av sin post men tar samtidigt in Mikael Wallner från Inspira där han de senaste åren varit VD: - Jag ska fokusera mer på andra delar av vår verksamhet, säger Elias Melki.

Märstabon Elias Melki kliver av som VD för att fokusera mer på koncernens andra verksamheter samtidigt som Effekt Svenska AB ska växla upp och ta ytterligare andelar på marknaden:
– Jag vill kunna lägga mer tid på annat och Mikael ger oss möjlighet att kunna växa ännu mer, säger Melki till märsta.nu

Varit på Inspira och Unibail-Rodamco
Mikael Wallner kommer närmast från Inspira där han varit VD de senaste fyra åren. Han har tidigare även varit regionchef på Jernhusen och Senior shopping center manager på Unibail-Rodamco som äger bland annat Täby Centrum och Mall of Scandinavia.
– Mikael har en gedigen erfarenhet från såväl Fastighets- som Facility Managementbranschen. Han har under många år visat prov på stor förmåga att leda och utveckla större personalintensiva företag i en hårt konkurrensutsatt marknad i kombination med en effektiv försäljning och kvalitativ kundvård. Därtill har han också visat att han har förmågan att skapa tillväxt och lönsamhet, säger styrelseordförande på Effekt Svenska AB, Sverker Littorin.

Ska utveckla Effekt
Mikael Wallner ska som VD ansvara för att utveckla Effekt till att bli ett av de ledande företagen inom sitt marknadsområde. Han ska säkerställa fler nöjda kunder, medarbetare samt öka omsättningen och förbättra företagets lönsamhet:
– Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i Effekts fortsatta utveckling, men också att få arbeta tillsammans med Effekts medarbetare, kunder, leverantörer och styrelse, säger Mikael Wallner i ett pressmeddelande

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

sportfiskebanner2

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

sap_valet2018
steningeslottsommar
socialutmarkelse
vuxenutbildning2

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

Norra Redovisningshuset
objekt2
connys
vuxentutbildning
outsider_defacto
nfc_vinter
forskontor
outsider_moderat
sigtunavatten_standard
sap_outsider
veterankraft_standard
val2018
objekt3
yearlingsales
objekt4