defacto_skor
Elias Melki, till vänster, kliver av som VD för Effekt och efterträds av Mikael Wallner.Foto: Pressbild

Ny VD tar över efter Melki på Effekt

Elias Melki som är grundare och VD av Effekt Svenska AB i Märsta väljer att kliva av sin post men tar samtidigt in Mikael Wallner från Inspira där han de senaste åren varit VD: - Jag ska fokusera mer på andra delar av vår verksamhet, säger Elias Melki.

banner_artikel

Märstabon Elias Melki kliver av som VD för att fokusera mer på koncernens andra verksamheter samtidigt som Effekt Svenska AB ska växla upp och ta ytterligare andelar på marknaden:
– Jag vill kunna lägga mer tid på annat och Mikael ger oss möjlighet att kunna växa ännu mer, säger Melki till märsta.nu

Varit på Inspira och Unibail-Rodamco
Mikael Wallner kommer närmast från Inspira där han varit VD de senaste fyra åren. Han har tidigare även varit regionchef på Jernhusen och Senior shopping center manager på Unibail-Rodamco som äger bland annat Täby Centrum och Mall of Scandinavia.
– Mikael har en gedigen erfarenhet från såväl Fastighets- som Facility Managementbranschen. Han har under många år visat prov på stor förmåga att leda och utveckla större personalintensiva företag i en hårt konkurrensutsatt marknad i kombination med en effektiv försäljning och kvalitativ kundvård. Därtill har han också visat att han har förmågan att skapa tillväxt och lönsamhet, säger styrelseordförande på Effekt Svenska AB, Sverker Littorin.

Ska utveckla Effekt
Mikael Wallner ska som VD ansvara för att utveckla Effekt till att bli ett av de ledande företagen inom sitt marknadsområde. Han ska säkerställa fler nöjda kunder, medarbetare samt öka omsättningen och förbättra företagets lönsamhet:
– Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i Effekts fortsatta utveckling, men också att få arbeta tillsammans med Effekts medarbetare, kunder, leverantörer och styrelse, säger Mikael Wallner i ett pressmeddelande

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

vuxenutbildning2

Service till företagen ska förbättras

Näringsliv Sveriges kommuner och landsting har jämfört kommunerna utifrån företagsklimat och rankar Sigtuna på plats 86 av 171 kommuner med NKI 71 (Nöjd kund index). Upplands-Bro som var bäst i länet har NKI 75 och plats 42, bäst i landet är Haparanda med NKI 92. Faktum är att Sigtuna är på plats fyra i länet då de flesta av länets kommuner snittar NKI 70.

Clas Ohlson spanade länge på Märsta

Näringsliv Clas Ohlson har länge velat etablera i Märsta och när man slog upp dörrarna förra veckan var intresset stort: - Det här är ett område som vi har haft ögonen på länge och det känns jättekul att äntligen kunna slå upp portarna till butiken i Märsta. Det har varit många och långa förberedelser och projektteamet på plats har gjort ett kanonjobb, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

nationaldag_sigtunakommun

Arlandastad Holding säkrar 800 miljoner för kommande projekt

Näringsliv Arlandastad Holding har fått loss ytterligare 800 miljoner kronor för att genomföra sina satsningar i Sigtuna kommun: - Eftersom vi befinner oss i en kraftig tillväxt och har fortsatt stor efterfrågan är det oerhört tillfredställande att ha en bra finansiering säkrad, kommenterar VD Dieter Sand.

dackia_2018
februari

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

premiar_sportfiske

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

outsider_moderat
val2018
objekt4
objekt3
oppning_sportfiske2
Norra Redovisningshuset
connys
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
barnnplattan
standard_start
objekt2
standard_ridskola
nfc_vinter
outsider_defacto