defacto_pan
Elias Melki, till vänster, kliver av som VD för Effekt och efterträds av Mikael Wallner.Foto: Pressbild

Ny VD tar över efter Melki på Effekt

Elias Melki som är grundare och VD av Effekt Svenska AB i Märsta väljer att kliva av sin post men tar samtidigt in Mikael Wallner från Inspira där han de senaste åren varit VD: - Jag ska fokusera mer på andra delar av vår verksamhet, säger Elias Melki.

centrum_tvaar

Märstabon Elias Melki kliver av som VD för att fokusera mer på koncernens andra verksamheter samtidigt som Effekt Svenska AB ska växla upp och ta ytterligare andelar på marknaden:
– Jag vill kunna lägga mer tid på annat och Mikael ger oss möjlighet att kunna växa ännu mer, säger Melki till märsta.nu

Varit på Inspira och Unibail-Rodamco
Mikael Wallner kommer närmast från Inspira där han varit VD de senaste fyra åren. Han har tidigare även varit regionchef på Jernhusen och Senior shopping center manager på Unibail-Rodamco som äger bland annat Täby Centrum och Mall of Scandinavia.
– Mikael har en gedigen erfarenhet från såväl Fastighets- som Facility Managementbranschen. Han har under många år visat prov på stor förmåga att leda och utveckla större personalintensiva företag i en hårt konkurrensutsatt marknad i kombination med en effektiv försäljning och kvalitativ kundvård. Därtill har han också visat att han har förmågan att skapa tillväxt och lönsamhet, säger styrelseordförande på Effekt Svenska AB, Sverker Littorin.

Ska utveckla Effekt
Mikael Wallner ska som VD ansvara för att utveckla Effekt till att bli ett av de ledande företagen inom sitt marknadsområde. Han ska säkerställa fler nöjda kunder, medarbetare samt öka omsättningen och förbättra företagets lönsamhet:
– Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i Effekts fortsatta utveckling, men också att få arbeta tillsammans med Effekts medarbetare, kunder, leverantörer och styrelse, säger Mikael Wallner i ett pressmeddelande

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

connys

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

sangensemble
happyhomes_2019
banner_trerosor
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor
defacto_helsida

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

arlandagolf
ridskola2019_outsider
sh_oppet
extravaganza_outsider