defacto_pan2020
Torbjörn SjövingFoto: Pressbild

Ny VD för sigtunabaserade SEAB

Sigtunabaserade SEAB som omsätter 600 miljoner kronor har utsett Torbjörn Sjöving till VD.

centrum_artikel
SEAB med säte i Sigtuna och som är ledande i Norden inom bilvårdsprodukter har utsett Torbjörn Sjöving till VD. Bland varumärkena finns Turtle Wax, Armor All och Wunderbaum.  Koncernen omsätter cirka 600 miljoner kronor och har 150 anställda.  Sjöving var tidigare på Sony i 15 år men senast har han haft ledande befattningar inom SEAB.
– Jag är glad och hedrad över att ta över som VD på SEAB och leda ett företag med så fantastiska kollegor och starka varumärken. Jag ser fram emot att vidareutveckla bolaget tillsammans med medarbetare och kunder. Vi ska ta ytterligare steg och skapa ännu bättre lönsamhet för oss och våra kunder, säger Torbjörn Sjöving.

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

rentawreck_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
Moderaterna_helsida2021
centrum_helsida2020
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

vardcentral_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

dackskiftarna_helsida

Hotellägaren: Vaccinet nödvändigt för att restriktioner ska hävas

Näringsliv Lotta Giesenfeld Boman hoppas att vaccinet ska rädda hennes hotell och branschen från vad hon kallar "coronahelvetet".

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
ridskola_2020_outsider