moderaterna_juni
Foto: Genrebild

Ny vädervarning – En decimeter snö kommer

Efter vindvarningen från SMHI har det nu utfärdats en ny Klass 1-varning gällande snöfall.

banner_artikel

Vinden i vår del av landet kommer att avta under kvällen, enligt SMHI är vindstyrkan i kommunen ca 18 m/s under tisdagen men det kan lokalt blåsa uppemot 24 m/s. Med anledning av blåsten utfärdades en Klass 1-varning till och med tisdag kväll. Men det kommande dygnet väntas även en decimeter snö varpå SMHI har utfärdat en ny varning för snöfall. Varningen gäller fram för allt onsdag morgon då snöfallet kan bli ymnigt.

vuxenutbildning2

Var sparsam med vattnet

Nyheter Vattenverken får nu jobba för högtryck för att leverera rent vatten i vörmeböljan. Sigtuna kommun uppmanar invånare att använda vattnet sparsamt.

februari
nationaldag_sigtunakommun
premiar_sportfiske
clasohlson_robot
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

barnnplattan
vuxentutbildning
val2018
sigtunavatten_standard
objekt4
objekt3
standard_start
oppning_sportfiske2
objekt2
standard_ridskola
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
connys
outsider_defacto
outsider_moderat
nfc_vinter