arlandagk_panorama
Foto: Genrebild

Ny vädervarning – En decimeter snö kommer

Efter vindvarningen från SMHI har det nu utfärdats en ny Klass 1-varning gällande snöfall.

sportlov_centrum

Vinden i vår del av landet kommer att avta under kvällen, enligt SMHI är vindstyrkan i kommunen ca 18 m/s under tisdagen men det kan lokalt blåsa uppemot 24 m/s. Med anledning av blåsten utfärdades en Klass 1-varning till och med tisdag kväll. Men det kommande dygnet väntas även en decimeter snö varpå SMHI har utfärdat en ny varning för snöfall. Varningen gäller fram för allt onsdag morgon då snöfallet kan bli ymnigt.

sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

happyhomes_2019
connys

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

sportlov2019
sangensemble
ridskola_2019_helsida
banner_trerosor

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

defacto_helsida
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh