center_pan21
Foto: Explore Arlandastad

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Thagesson var tidigare medgrundare och CEO för Hemfosa och nuvarande vice vd och COO i SBB som ju köper in sig på 15 procent i Arlandastad Group. Björn Nilsson har i samband med den extra bolagsstämman lämnat styrelsen för att frigöra tid för andra uppdrag. I styrelsen sitter nu Peter Wågström som ordförande samt Leif West, Maria Rankka, Per Taube, Sunniva Fallan Röd, Peter Markborn, Tomas Rudin och Lars Thagesson som ledamöter.

andersojag
mp_host_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
connys_helsida
bostad_helsida
centrum_helsida2020
eldsjal-helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
bostad_outsider